Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Μεθυσμένος Παπάς Μετατρέπει Την Κηδεία Σε... Κωμωδία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι συγγενείς μιας εκλιπούσας γιαγιάς απ' τη Σουηδία. Ο πάστορας που είχε αναλάβει την κηδεία της, εμφανίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης μέθης και μάλιστα δε δίστασε να φλερτάρει και μία νεαρή γυναίκα!

Ο ιερέας ήταν τόσο μεθυσμένος που μόλις που μπορούσε να σταθεί στα πόδια του για να ολοκληρώσει τη λειτουργία για την 80χρονη γιαγιά. Η οικογένεια τώρα ζητά 27.000 λίρες ως αποζημίωση απ' τον ανεκδιήγητο πάστορα, που μετέτρεψε την κηδεία της εκλιπούσας...σε κωμωδία!

6 σχόλια:

I-DIADROMI είπε...

ΕΝΑ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ
ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕΙ

I-DIADROMI είπε...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ*

Diatton είπε...

Εντάξει, αν το θέσουμε έτσι όπως το λες, έχεις δίκιο. Καλά κάνω εγώ πάντως και δεν πιστεύω...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Diatton είπε...

Έτσι είναι αγαπητέ μου φίλε. Στην ουσία κι αυτοί απλοί άνθρωποι είναι με αδυναμίες. Και στην τελική δε φταίνε αυτοί αλλά όσοι τους πιστεύουν...

berenice είπε...

very interesting story, i had to read with Google translation to English, so i am not sure if i understood all OK, but i do get what you say dear Diatton, we all are humans and therefore ready to make mistakes and hopefully to learn from them :D