Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Νεογέννητο Έπεσε Από Λεκάνη Τουαλέτας Τρένου Στις Γραμμές Και Σώθηκε!

Τύχη βουνό είχε προχθές ένα νεογέννητο στην ανατολική Ινδία, το οποίο επέζησε μολονότι όταν ήρθε στον κόσμο, στην τουαλέτα ενός τρένου, γλίστρησε κι έπεσε στη λεκάνη κι από εκεί στις σιδηροδρομικές γραμμές!

Η 28χρονη Ρίνκου Ντέμπι Ρέι αισθάνθηκε ξαφνικά πόνους καθώς βρισκόταν σε τρένο εξπρές στην ανατολική Ινδία, και γέννησε στις τουαλέτες του βαγονιού. Όμως το μωρό γλίστρησε κατά λάθος στη βιολογική τουαλέτα και κατέληξε στις σιδηροδρομικές γραμμές. Συντετριμμένη η νεαρή μητέρα πήδηξε απ' το τρένο, το οποίο βρισκόταν σε κίνηση. Οι επιβάτες, οι οποίοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, χτύπησαν το συναγερμό.

"Κατεβήκαμε απ' το τρένο κι αρχίσαμε να αναζητούμε τη γυναίκα μου", ήταν τα πρώτα λόγια του 33χρονου συζύγου και πατέρα, Μπόλα Ρέι. "Σε μία ώρα τη βρήκαμε να κάθεται στην άκρη των σιδηροδρομικών γραμμών με το μωρό στα γόνατά της", συνέχισε.

Το ζεύγος επιβιβάστηκε στη συνέχεια στο τρένο, το οποίο σταμάτησε στον πιο κοντινό σταθμό και μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό - σαν από θαύμα - ήταν καλά στην υγεία του.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και το Φεβρουάριο του 2008...

3 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!
ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Δημήτρης είπε...

οι ποιητές είναι φώτα κινδύνου στο σκοτάδι

Diatton είπε...

Τι να πω κι εγώ αγαπητοί μου φίλοι. Κι έχει ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός στην Ινδία πριν ενάμισι χρόνο!