Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Παιδιά Εθισμένα Σε Ναρκωτικά Και Αλκοόλ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις έρευνας που έγινε στην Αυστραλία. Παιδιά ηλικίας ακόμη και 10 ετών κάνουν χρήση αμφεταμίνης, χασίς και αλκοόλ, ενώ 12χρονα έχουν δοκιμάσει ηρωίνη!

Όπως επισημαίνεται στην έρευνα, που διεξήχθη απ' το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας, τα παιδιά αποτελούν μέρος ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού Αυστραλών που χρειάζονται αποτοξίνωση και ψυχολογική στήριξη κάθε χρόνο.

Παρότι η έρευνα δεν αποκαλύπτει ακριβείς αριθμούς, σε σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι: Πάνω από 120 παιδιά 12 - 13 χρόνων, καθώς και ένας μικρός αριθμός 10 - 11 χρόνων υποβλήθηκαν σε θεραπεία για χρήση αμφεταμίνης και χασίς.

Περισσότερα από 130 παιδιά 12 - 13 χρόνων και ένας μικρός αριθμός παιδιών 10 - 11 χρόνων χρειαζόταν βοήθεια για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα λήψης αλκοόλ...

4 σχόλια:

nantia11 είπε...

Ανεκαθεν υπηρχε ο κινδυνος.
Τωρα ειναι ακομα μεγαλυτερος με την αποξενωση που υπαρχει αναμεσα στους ανθρωπους.
Ειναι θλιβερο...μικρα παιδακια να μπλεκουν με "τετοια"

Diatton είπε...

Και ποιος το περίμενε, να παρουσιάζονται τέτοια φαινόμενα σε πιο οργανωμένες κοινωνίες, όπως είναι η Αυστραλία...

Καλό σου απόγευμα...

arrwstia7 είπε...

Ειναι τρελλο αυτο που γινετε...

Σε μια κοινωνια που τα εχουν ΟΛΑ θα πιστευε κανεις οτι τα παιδια δεν θα εβρισκαν διεξοδο σε αυτα τα πραγματα. Και ομως!!!!

Κατα τα αλλα ξοδευουμε δισεκατομμυρια να κατακτησουμε το συμπαν και εδω το "σπιτι μας" εχει παρει φωτια...Τι να πει κανεις.

Με τρομαζει διοτι εχω παιδι σε αυτην την ηλικια....

Diatton είπε...

Κατανοητή η αγωνία σου φίλε Δημήτρη...