Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Θυσίες Παιδιών Στην Ουγκάντα!

Ανατριχιαστικά τελετουργικά, που περιλαμβάνουν θυσίες κυρίως παιδιών κι εφήβων, λαμβάνουν ακόμη χώρα στον 21ο αιώνα στην Ουγκάντα...

Σύμφωνα με την αστυνομία της αφρικανικής χώρας, οι θυσίες στοίχισαν τη ζωή σε 23 ανθρώπους απ' την αρχή του χρόνου.

Οι θυσίες παιδιών αυξάνονται στη χώρα αυτή της ανατολικής Αφρικής, όπου αυτοαποκαλούμενοι γιατροί και μάγοι σκοτώνουν βρέφη και παιδιά για να χρησιμοποιήσουν τα όργανά τους σε τελετές που πραγματοποιούνται για να φέρουν πλούτη σε όσους τα επιζητούν!

Σύμφωνα με έκθεση της αστυνομίας, τη φετινή χρονιά έχουν καταγραφεί 954 υποθέσεις με εξαφανίσεις παιδιών. Από αυτά, τα 800 βρέθηκαν ζωντανά. Τα υπόλοιπα...

ΣΧΟΛΙΟ: Αν συμβαίνουν αυτά στην εποχή μας, τότε όλες οι λέξεις απ' όλες τις γλώσσες του κόσμου δε φτάνουν για να περιγράψουν αυτά τα τόσο θλιβερά γεγονότα!

6 σχόλια:

arrwstia7 είπε...

Απλα ΤΡΑΓΙΚΟ. Εως ποτε τα αθωα παιδια θα ειναι τα θυματα σε αυτον τον κοσμο??????

Στην Νιγηρια διαβαζα, τα παιδια που ειναι "albino" καποιοι "μαγοι" (τρομαρα τους) τα σκοτωνουν ή τα ακρωτηριαζουν και τα κανουν θυσια στους θεους τους.

Σε τι κοσμο ζουμε θεεε μου....

Diatton είπε...

Ναι, εδώ Δημήτρη τα σχόλια περιττεύουν! Και δυστυχώς (όπως το λες), και στη Νιγηρία, το ίδιο συμβαίνει!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Diatton είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου φίλε μου. Όσο για το περιεχόμενο των (σημερινών) αναρτήσεων, σίγουρα δεν επιδέχεται πολλών σχολίων, λόγω ακριβώς της τραγικότητάς τους!

AATON είπε...

Σχετικά με την ανάρτηση θέλω να πω κάτι.
Τελικά οι Αφρικανοί, μας έχουν συνηθίσει σε ακραίες ωμότητες γενικώς. Ένας φίλος μου πιλότος στην πρώην Ολυμπιακή, μου είχε πεί το επίσης ανατριχιαστικό. Το Aids έχει φτάσει σε επίπεδα πανδημίας στην χώρα αυτή, και έχουν βγάλει ένα μύθο που λέει πως, αν πάνε με μικρό παιδάκι, φεύγει η ασθένεια και γίνονται καλά, με αποτέλεσμα οι βιασμοί ανήλικων παιδιών να φτάνουν σε πολύ μεγάλο ποσσοστό με την ανοχή όλων, και με καλπάζουσα άνοδο του αριθμού των μολυσμένων παιδιών. Μιλάμε για "ΤΑ" εγκλήματα.
Επίσης, όλοι γνωρίζουμε τις γενοκτονίες φυλών μεταξύ τους (Χούτου κλπ).

Για τα προβλήματα του νετ, μην ανησυχείς, ξέρουμε όλοι μας πωςσυχνά υπάρχουν δυσκολίες, και το άλλο επίσης, με την αργή ενημέρωση, είναι γενικό πρόβλημα σε πάρα πολλούς απο μας, δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση.

Την καλησπέρα μου απο Καναδά

Diatton είπε...

Ένα ολόθερμο ευχαριστώ φίλε μου για το σχόλιό σου. Πολύ χρήσιμα αυτά που έγραψες. Όσο αφορά την Αφρική, τα γεγονότα, εκεί, ΣΟΚΑΡΟΥΝ!