Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ηλεκτρονικό Ξεμάτιασμα

Έχετε πονοκέφαλο και δεν ξέρετε πώς να τον αντιμετωπίσετε; Αισθάνεστε ματιασμένοι και δεν γνωρίζετε τον τρόπο να απαλλαγείτε απ' το βάρος; Ένας νέος διαδικτυακός τόπος υπόσχεται να σας απαλλάξει απ' το αίσθημα δυσφορίας που σας δημιουργεί ο πόνος στο κεφάλι και σας χαλάει τη διάθεση. Όλα τα είχαμε δει στο διαδίκτυο, ένα on line ξεμάτιασμα μας έλειπε!

Μια έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Internet και τους επισκέπτες της σελίδας www.paretria.gr. Οι δημιουργοί της έχουν φτιάξει έναν ξεχωριστό ιστότοπο ώστε όποιος τον επιλέγει να...ξεματιάζεται κιόλας. Στο site αυτό υπάρχει ένα σχετικό video όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Τουμπέλη, ηθοποιός που ζει κι εργάζεται μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας «Tria».

Η Μαρία Τουμπέλη έχει ήδη πολλούς fan που την αναγνωρίζουν στους δρόμους της πόλης και τη σταματούν προκειμένου να τους ξεματιάσει! Η ίδια λέει πάνω σ' αυτό: «Το ξεμάτιασμα είναι αληθινό και γι' αυτό πιάνει. Η ευχή που λέω όντως ισχύει. Το συγκεκριμένο τρόπο μου τον έμαθε μια φίλη μου απ' το χωριό Φιλόπετρα του νομού Πέλλης».

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τρία νέα παιδιά που έχουν βάλει στόχο να πρωτοπορήσουν στο χώρο του διαδικτύου και της διαφήμισης...

ΣΧΟΛΙΟ! Βοήθειά μας... Αφού υπάρχουν αφελείς που τα πιστεύουν...

2 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

....κι οι ''λίγες γραμμές'' σου Δ.Α. του πάνε γάντι....

Diatton είπε...

Το άσχημο Αλίκη είναι πως η εν λόγω ιστοσελίδα θα "πιάσει" πολύ!