Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η Αρλέτα Στο Παλλάς, Στις 10 Νοεμβρίου

Αρλέτα: 4 δεκαετίες στη δισκογραφία και 20 άλμπουμς στις αποσκευές της! Είναι η ιδανική ερμηνεύτρια ενός ολόκληρου μουσικού ρεύματος, η φωνή με την οποία ενηλικιώθηκε μια ολόκληρη γενιά τη δεκαετία του 80.

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 21.00, η μοναδική τραγουδοποιός δίνει ραντεβού με το μουσικόφιλο κοινό στο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, τηλ.: 210 3213100), σ' ένα πρόγραμμα με τραγούδια της που αγαπήθηκαν κι επιλογές απ' το νέο της CD που είναι διπλό κι έχει τίτλο "Και Πάλι Χαίρετε"...

Στο audio που ακολουθεί ακούμε την αξιαγάπητη Αρλέτα στο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγούδι "Η Ομίχλη Μπαίνει Από Παντού Στο Σπίτι". Πρόκειται για μελοποίηση από πλευράς του Γιάννη Σπανού (συγκεκριμενα στην γ' ανθολογία του) του θαυμάσιου ποιήματος του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ Έλληνα Ποιητή Βύρωνα Λεοντάρη!

3 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Διάλλεξες ένα καταπληκτικό τραγούδι για το αφιέρωμα σου στην Αρλέτα !
Την εκτιμώ αφάνταστα για τη στάση ζωής όλα αυτά τα χρόνια, για τις επιλογές της και για την άψογη ερμηνεία της σ'αυτό το είδος μουσικής που εκπροσωπεί !
Είναι μιά απ'τις πλέον αγαπημένες μου ερμηνεύτριες...,μαζί με την Τάνια φυσικά .Σεβασμός κι εκτίμηση για το έργο και τον ''άνθρωπο''....
Ανεκτίμητη προσφορά στο ελληνικό τραγούδι και κρίμα που δε μπορώ να την απολαύσω ζωντανά μεθαύριο...
Μπράβο φίλε μου , οι επιλογές σου στις αναρτήσεις είναι μία προς μία άψογες !

foteinisou είπε...

Υπέροχο τραγούδι..
..ερμηνευμένο από μια μελωδικότατη, αγαπημένη φωνή!!

Να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα!

Diatton είπε...

Ευχαριστώ και τις δυο αγαπητές φίλες μου για τα σχόλιά τους...