Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Σκότωναν Ανθρώπους Στο Περού Για Να Πουλούν Το Λίπος Τους Σε Εταιρείες Προϊόντων Ομορφιάς!

Συμμορία στο Περού σκότωσε δεκάδες χωρικούς με σκοπό να πουλήσει το λίπος τους για να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα ομορφιάς.

Τέσσερα μέλη της συμμορίας που είναι γνωστή με την ονομασία Los Pishtacos (λέξη που αναφέρεται σ' ένα δαίμονα που σκοτώνει τα θύματά του για να πάρει το λίπος τους) συνελήφθησαν, ένας εκ των οποίων περιέγραψε στις αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις τους! Η αστυνομία νωρίτερα είχε κατασχέσει από εταιρεία μεταφορών στη Λίμα ένα πακέτο που περιείχε ανθρώπινο λίπος. Ωστόσο, 7 ακόμα κανίβαλοι - κακοποιοί κυκλοφορούν ελεύθεροι...

Η συμμορία πιστεύεται ότι δρούσε εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση μεγάλου αριθμού ανθρώπων, μεταξύ αυτών και παιδιά, απ' τις επαρχίες Χουανούκο και Πάσκο. "Τα θύματα θα πρέπει να ήταν πολλά, αν κρίνει κανείς απ' την ποσότητα του λίπους που πουλήθηκε", δήλωσε εκπρόσωπος της Περουβιανής αστυνομίας. Ο ακριβής αριθμός των θυμάτων μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα φτάνει τα 60 άτομα!

Το λίπος των θυμάτων λέγεται ότι πωλούνταν προς 15.000 δολάρια το κιλό σε ευρωπαϊκές εταιρείες που φτιάχνουν προϊόντα ομορφιάς. Είναι γεγονός πως το ανθρώπινο λίπος όπως και το λίπος απ' τους χοίρους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή σαπουνιών. Θεωρείται επίσης πολύ πιθανό η συμμορία να έκανε και εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων... Σχετικό είναι το video που ακολουθεί:


ΣΧΟΛΙΟ: Δυσκολεύτηκα αφάνταστα να κάνω την ανάρτηση αυτή λόγω της διαστροφής που εισέπραξα απ' το αποτρόπαιο περιεχόμενό της! Ειλικρινά, εδώ δεν υπάρχουν λόγια ούτε και για την πιο μικρή κριτική, αφού ο άνθρωπος έφτασε στο σημείο να σκοτώνει τον συνάνθρωπό του για να πουλά το λίπος του! Κτηνωδία!

8 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Δεν έχω λόγια, μου είναι αδιανόητο να πιστέψω ότι έγινε καi γίνεται κάτι τέτοιο......ασύληπτο :((((

Diatton είπε...

Είναι φριχτό, Αλίκη...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΑΦΩΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Diatton είπε...

Κανιβαλισμός και κτηνωδία! Τι άλλο να πει κανείς, αγαπητέ μου φίλε...

arrwstia7 είπε...

Τελικά..σε ΤΙ είμαστε καλύτερα όντα απο τα υπόλοιπα?
Εχω μείνει ΑΝΑΥΔΟΣ. Μα είναι δυνατόν, στο 2009 να γίνονται αυτά ακόμα???
I'm shocked...

Diatton είπε...

Το ίδιο κι εγώ Δημήτρη, όπως γράφω και στο σχόλιο της ανάρτησης... Αναμφίβολα, είναι ένα γεγονός που προκαλεί σοκ!

Olga είπε...

This is awful... Human cruelty doesn't have any limits, does it?

Diatton είπε...

You are right about the limits. It's Peru, my friend! Strange country as i wrote you in a previous post...