Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Messin' With The Blues, Live στην Αθήνα 23 & 30/11

Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς (τραγούδι, πιάνο) είναι γνωστός ως ηθοποιός, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική. Έζησε πολλά χρόνια στην Αγγλία και την Αμερική και λάτρεψε τα Blues. Πέρασε σχεδόν όλη τη δεκαετία του ’80 στη Νέα Υόρκη κι άκουσε ζωντανά όλους τους μεγάλους bluesmen της εποχής. Είναι αυτοδίδακτος μουσικός.

Ο Ανδρέας Γκομόζιας (κιθάρα) γνωρίζει για πρώτη φορά την εκτίμηση του κοινού σαν κιθαρίστας των Blues Family τη δεκαετία του ’80. Στις αρχές του ’90 σχηματίζει τους Drifting Around κι αφιερώνεται στα Blues. Αυτοδίδακτος μουσικός και αυτός.

Οι δυο τους θα παίξουν τα Blues που αγαπούν. Θ' ακούσετε κομμάτια δικά τους, επίσης τραγούδια θρύλων όπως John Lee Hooker, Muddy Waters, Howlin' Wolf, Arthur "Big Boy" Crudup, αλλά και τραγούδια λιγότερο γνωστών bluesmen.

Το Live θα γίνει τις δυο συνεχείς Δευτέρες, 23 και 30 Νοεμβρίου στο BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα (site www.bios.gr). Ώρα Έναρξης: 10 μμ.

Είσοδος Ελεύθερη

2 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Βαλτός είσαι σήμερα ? αχαχαχχααα
Καλό απόγευμα !

Diatton είπε...

Εμ, τι να σε κάνω... Εκτός κι αν μετακομίσεις στην Αθήνα... Αλλά δε θα στο πρότεινα γιατί έχει άλλα μειονεκτήματα η Αθήνα, που τα ξέρεις, φαντάζομαι...