Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Παντρεύτηκε Το Νεκρό Σύντροφό Της!

Συγκλονιστική είναι η ιστορία της Magali Jaskiewicz, 32 ετών απ' τη Γαλλία, που ούτε ο θάνατος δεν κατάφερε να τη χωρίσει απ' τον αγαπημένο της σύντροφο. Η Jaskiewicz παντρεύτηκε το προπερασμένο Σάββατο (5/12/09) το νεκρό σύντροφο της Jonathan George ενώπιον συγγενών και φίλων!

Ο νυν «σύζυγος» σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με μοτοσυκλέτα δύο μέρες πριν απ' τον προγραμματισμένο γάμο τους τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η γυναίκα ήθελε να «δέσει» την ζωή της μαζί του με κάθε τρόπο. Ψάχνοντας λοιπόν τον τρόπο να τελεστεί το μυστήριο βρήκε ένα «παραθυράκι» στον νόμο της χώρας, που δίνει το δικαίωμα να επιτραπεί ο γάμος μετά τον θάνατο του ενός συντρόφου, εφόσον όλες οι διαδικασίες είχαν γίνει από πριν. Χωρίς δεύτερη σκέψη η 32χρονη προσκόμισε τα προσκλητήρια του γάμου της, αποδεικτικά ότι είχαν κοινό λογαριασμό στην τράπεζα και ότι συζούσαν από το 2004. Προσκόμισε ακόμα αποδείξεις ότι είχε παραγγείλει το νυφικό της, ενώ ο νεκρός σύζυγός της είχε αγοράσει το κουστούμι του.

Η αποφασιστικότητα της κοπέλας ανάγκασε την αρμόδια υπηρεσία να της δώσει την άδεια για την τέλεση του μυστηρίου. Οπλισμένη με περίσσιο θάρρος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο δημαρχείο της πόλης Ντομαρί Μπαρονκούρ, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα στους καλεσμένους.

Ωστόσο, δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Περίπου 10 τέτοιοι γάμοι έχουν τελεσθεί μέχρι σήμερα στην Γαλλία, εξαιτίας του θανάτου του ενός ή του άλλου συντρόφου...

8 σχόλια:

Μαριανα είπε...

Πρέπει να τον αγαπούσε πολύ για να παρακάμψει αυτό το παράλογο της υπόθεσης...

arrwstia7 είπε...

Wow.....αυτό θα πεί αγάπη.

Diatton είπε...

Έτσι πιστεύω κι εγώ αγαπητοί μου φίλοι (αν δεν είναι κάτι άλλο)...

Olga είπε...

This reminded me of a story of the Portuguese king and queen - Pedro and Ines. He married her after her death. This is the most famous Portuguese love story back from 14th century.

Diatton είπε...

I had forgotten that case but you reminded it to me...

Have a good night dear Olga...

Alice Iocco είπε...

Διάττωντα, συμφωνώ μαζί σου ως προς το '' αν δεν είναι κάτι άλλο......'' , σίγουρα πρόκειται για μιά πολύ μεγάλη αγάπη. Κρατώ όμως τις επιφυλάξεις μου σε παρόμοια ακούσματα αν κι είμαι πολύ ρομαντική :)
Η αγάπη σ'ένα ζευγάρι για να φτάσει σε τέτοια επίπεδα ,πάντα έχει κάποιους ιδιοτελείς λόγους που πολλές φορές κι οι ίδιοι οι άνθρωποι αδυνατούν να τους διακρίνουν.( τώρα έχω κατέβει απ'το σύννεφο και μιλώ ρεαλιστικά κι απ'την πείρα μου στη ζωή ...)
Για μένα ''καθαρή'' αγάπη ,ανιδιοτελής πλήρως ,είναι μόνον η αγάπη της μάνας προς το παιδί και καμμία άλλη ( κι αυτή πάντα με προυποθέσεις για να υπάρξει ...,αν κι εφόσον η μάνα είναι μάνα με κεφαλαία γράμματα κι εφ'όσον έχει σαν χαρακτήρας τη δυνατότητα να αγαπήσει το παιδί της σαν τον ευατόν της ,μιάς κι απ'αυτόν προέρχεται...)
'Ολες οι άλλες αγάπες είναι πολλές φορές ''μεγάλες αγάπες'' αλλά με μιά ψυχανάλυση των ατόμων που την μοιράζονται , εύκολα μπορείς να διακρίνεις τι υποβόσκει από κάτω :)))
Sorry αν σας το χάλασα....,τη γνώμη μου είπα και καληνυχτώ γρήγορα για να μη με προλάβει κανείς με καμμιά παντόφλα χαχααχαχαααα

Diatton είπε...

Αλίκη, κι εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις κι αυτές εννοούσα όταν έγραψα "αν δεν συμβαινει κάτι άλλο"...

Την καλημέρα μου αγαπητή μου φίλη... Και δε χάλασες τίποτα. Ούτε υπάρχει φόβος...για παντόφλες. Εδώ είμαστε όλοι ένα. Την παλιά σαβούρα, απ' ότι θυμάσαι, την πετάξαμε...

Μαριανα είπε...

alice locco
σαν να έχεις δίκιο μου φαίνεται... η ιδιοτέλεια πολύ καλά κρύβεται πίσω από την λέξη αγάπη.

Τώρα που είπες για παντόφλες πρέπει να αγοράσω κανα ζευγαράκι... :p