Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Το "Not For The Mass" Αντικαταστάθηκε Απ' Το "Diatton's World"!

Η αλλαγή έπρεπε να γίνει... Κάποιοι φίλοι ορθά μού υπέδειξαν ότι η προηγούμενη ιστοσελίδα, όντας γραμμένη στα αγγλικά, ήταν πιο σωστή ως "Not For The Masses", κι επειδή εμένα δε μου άρεσε αυτή η ονομασία, πήρα την απόφαση να τροποποιήσω πλήρως την ηλεκτρονική διεύθυνση του blog. Παράλληλα, βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξω και το background του blog καθώς τα τρίστηλα templates είναι πιο φιλικά και πιο χρηστικά, τόσο για τον κάτοχο της ιστοσελίδας όσο και για τους επισκέπτες της. Έτσι, με τις παραπάνω γραμμές γνωστοποιώ τους 2 λόγους που μου υπαγόρεψαν αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη σταθερή κι αταλάντευτη κατά τα άλλα δικτυακή μου πορεία.

Αγαπητοί μου φίλοι το "Not For The Mass" έπαψε πια να λειτουργεί. Η ιστοσελίδα που για ενάμισι χρόνο μας έφερε κοντά, αποτελεί ήδη παρελθόν. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε στον παρόντα, νέο δικτυακό μου χώρο. Για όσους λοιπόν εξακολουθούν να θέλουν να με τιμούν με την παρουσία τους και να με επισκέπτονται, μπορούν να το κάνουν πληκτρολογώντας diattonsworld.blogspot.com (κράτησα μόνο το παλιό e-mail για να μου "θυμίζει" από πού ξεκίνησα)... Έτσι κι αλλιώς, "Ο Κόσμος Του Διάττοντα" παραμένει πάντα ο ίδιος (άλλωστε, όλα τα παλιά αρχεία έχουν μεταφερθεί εδώ)...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα επικοινωνία μας...

Διάττων Αβρός

8 σχόλια:

foteinisou είπε...

Ήρθα και εδώ μια βόλτα να σου ευχηθώ Καλή Αρχή και Καλή Συνέχεια!!

Ευχαριστώ για όλα ...

Μαριανα είπε...

καλή συνέχεια Διάττων!
Εδώ τριγύρω θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε λοιπόν ;)

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Πολύ όμορφη η αλλαγή Διάττων!
Χαίρομαι που ανανεώθηκες εμφανισιακά.
Επίσης, ο νέος τίτλος του ιστολογίου σου μου αρέσει, είναι λειτουργικότερος διότι σου δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στη διεύρυνση της θεματολογίας σου.
Καλή συνέχεια λοιπόν φίλε μου
και καλή δύναμη στη ζωή σου!
Καλό Σ/Κ.

PaulCook είπε...

Καλοριζικος και εδω περα φιλε Διαττων...Σου ευχομαι τα καλυτερα..!!

Διάττων είπε...

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μου που με ακολουθούν στις επιλογές μου. Είναι κάτι που το εκτιμώ ιδιαίτερα...

Alice Iocco είπε...

Γειά σου Διάττωντα και καλώς σε βρίσκω στο νέο χώρο που είναι πολύ πιό πρακτικός στις αναζητήσεις απ'όσο μπορώ να δω με μιά πρώτη ματιά ¨)))
Ο ''κόσμος'' σου ,στο περιεχόμενο φυσικά και στο επίπεδο, παραμένει σαγηνευτικός κι ενδιαφέρον κι αυτό δεν αλλάζει και μου αρέσει ¨))
Με 'γειά λοιπόν και καλές αναρτήσεις !

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ!!!
ΚΑΛΟ Σ/ΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

Διάττων είπε...

Ευχαριστώ και την Αλίκη και το Γιάννη. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία...