Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Η Απελευθέρωση Του Ανώμαλου Polanski Ξεγύμνωσε Τη Δικαιοσύνη Παγκοσμίως!

Το εξάμβλωμα που ακούει στο όνομα Polanski είναι πλέον ελεύθερο! "Ο Γαλλοπολωνός σκηνοθέτης Roman Polanski δε θα εκδοθεί στις ΗΠΑ και τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας του έχουν αρθεί", ανακοίνωσε το ελβετικό υπουργείο Δικαιοσύνης (ποιας Δικαιοσύνης;!!!).

Ο διεστραμένος σκηνοθέτης ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό (στην περιοχή του Γκστάαντ), απ' τον Δεκέμβριο του 2009, αλλά αυτό έπαψε πλέον να ισχύει σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Δικαιοσύνης Εβελίν Βίντμερ Σλουμπφ. "Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ασκήσουν έφεση στην απόφαση της Ελβετίας" να απορρίψει το αίτημά τους για έκδοση του Πολάνσκι, δήλωσε η "λογική" υπουργός.

Στο μεταξύ η εξίσου "λογική" τραγουδίστρια και ηθοποιός Εμανιέλ Σενιέ, σύζυγος του έκφυλου Polanski, έκανε δεκτή με "μεγάλη χαρά" την ανακοίνωση της απελευθέρωσής του, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το τέλος ενός εφιάλτη που διήρκεσε περισσότερο από εννέα μήνες. Μεταξύ άλλων δήλωσε: "Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που μπορούμε όλοι να ξανακάνουμε σχέδια και να ξαναρχίσουμε μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή, ιδίως για τα παιδιά μου που δεν άξιζαν να υποφέρουν όλ' αυτά τα δεινά".

Και δεν είναι μόνο η γυναίκα του ανεκδιήγητου σκηνοθέτη που είναι χαρούμενη. Τα ίδια συναισθήματα έχει σχεδόν όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος και το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη! Μέχρι τώρα έχουν γίνει άπειρες δηλώσεις διαφόρων ατόμων και προσωπικοτήτων προς αυτήν την κατεύθυνση! Οπότε, εγώ πια, τι να πω μετά απ' όλ' αυτά! Είναι δεδομένο πλέον ότι δεν υπάρχει δικαιοσύνη, και μάλιστα, σε παγκόσμιο επίπεδο! Ή κι αν ακόμα υπάρχει, κάνει διακρίσεις, κωφεύει κι εθελοτυφλεί!