Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Βάση Με Ηχεία, Για Μικρούς Φορητούς Και Netbooks, Απ' Τη Logitech

Δυνατός και ποιοτικός στερεοφωνικός ήχος για μικρούς φορητούς, αυτή είναι η υπόσχεση που δίνει η Logitech όσο αφορά τη φορητή βάση Logitech Speaker Lapdesk N550.

Το συγκεκριμένο μοντέλο βαδίζει στα βήματα του Logitech Speaker Lapdesk N700, που είχε σχεδιαστεί για φορητούς με οθόνες έως 16 ίντσες. Το N550 ήρθε με τη σειρά του να καλύψει και τους χρήστες μικρών φορητών με διαγώνιο οθόνης έως 14,1 ίντσες διατηρώντας τα ίδια επίπεδα άνεσης.

«Οι βάσεις συγκράτησης lapdesk είναι οι άγνωστοι ήρωες στον χώρο των φορητών υπολογιστών» εξήγησε ο Denis Pavillard, αντιπρόεδρος προϊοντικού μάρκετινγκ της εταιρίας για περιφερειακά φορητών. «Το Logitech Speaker Lapdesk N550 λύνει τα δύο πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με τους φορητούς και τα netbooks τους: κακή ποιότητα ήχου κι έντονη εκπομπή θερμότητας απ' το κάτω μέρος. Τώρα, με το νέο μας lapdesk, όλοι μπορούν να βιώσουν μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης με τους υπολογιστές τους».

Το N550 έχει δύο στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία στα πλάγια που προσφέρουν ένα πλούσιο στερεοφωνικό ήχο. Η επιφάνειά του αποτελείται από μια αντιθερμική ασπίδα 4 στρωμάτων ενώ το κάτω μέρος καλύπτεται από απαλό αεριζόμενο ύφασμα που κάνει πιο άνετη τη χρήση του φορητού. To lapdesk έχει μια ελαφρά ανύψωση προς τα πίσω ώστε να φέρνει την οθόνη του φορητού σε μια πιο άνετη θέση θέασης. Τέλος στην άνω επιφάνεια υπάρχουν ενσωματωμένα αναδιπλούμενα στοπ που συγκρατούν το φορητό. Φυσικά το νέο lapdesk είναι απλούστατο στη χρήση και δεν απαιτείται κάποιο λογισμικό. Απλώς συνδέεται με τον φορητό με ένα USB καλώδιο για την τροφοδοσία των ηχείων.

Η φορητή βάση Logitech Lapdesk N550 αναμένεται τον Ιανουάριο του 2011 στην Ευρώπη με λιανική τιμή κοντά στα 50 €...

2 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Για όσους χρησιμοποιούν laptop, φαίνεται πολύ καλό και πρακτικό !
Καλημέρα φίλε μου και καλή εβδομάδα να έχουμε...:)

Diatton είπε...

Όντως είναι μια πολύ πρακτική επιλογή Αλίκη... Όσοι έχουν μανία με τους υπολογιστές και τα περιφερειακά τους, πιστεύω θα την αγοράσουν τη βάση...

Καλό σου απόγευμα Αλίκη και καλό υπόλοιπο εβδομάδας...