Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Αποκαλούν Προδότη Τον Παπούλια Κι Εκείνος Ενοχλείται! Έγινε Και Στη Χαλκίδα!

Πρόκειται για θέμα που το ανέβασα πρώτα σε άλλη ιστοσελίδα μου αλλά έχω την εντύπωση πως σίγουρα ταιριάζει και εδώ...

Mε συνθήματα υποδέχτηκε πλήθος κόσμου και στη Χαλκίδα την πολιτική ηγεσία και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο οποίος έδωσε το παρών στη τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

Πολίτες που παρακολούθησαν τη τελετή, εύλογα φώναξαν συνθήματα κατά του Κ. Παπούλια, της πολιτικής ηγεσίας και των μέτρων λιτότητας. "Παραιτήσου", φώναζε χαρακτηριστικά το πλήθος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ κρατούσαν και πλακάτ.

Μετά το πέρας της τελετής, τόσο ο κ. Παπούλιας, όσο κι οι υπόλοιποι επίσημοι, αποχώρησαν χωρίς δηλώσεις στους δημοσιογράφους (και καλά έκαναν, άλλωστε, αυτές είναι γιορτές του ελληνικού έθνους).

Η αστυνομία, απ' την πλευρά της, προχώρησε σε έξι συλλήψεις. Πρόκειται για τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, οι οποίοι προσήχθησαν αρχικά με ανεκδιήγητη εντολή του εισαγγελέα Χαλκίδας, και κρατήθηκαν (αν είναι δυνατόν), κατηγορούμενοι για "προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας" (λες κι οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους και ν' αποδώσουν την πραγματικότητα)! Ευτυχώς, λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Κ. Παπούλιας έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιολογημένη πέρα για πέρα οργή των πολιτών, καθώς και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, πλήθος κόσμου τον αποδοκίμασε, αποκαλώντας τον προδότη. Και τότε είχε αποχωρήσει, με αποτέλεσμα η στρατιωτική παρέλαση να ματαιωθεί.

Είναι πραγματικά άξιο λόγου, κι εδώ η ιστοσελίδα κρίνει σκόπιμο να πάρει θέση. Αποκαλούν Προδότη τον Παπούλια κι εκείνος ενοχλείται, δυσανασχετεί! Γιατί; Η Παρασκευή (η μέρα της ανάρτησης λαμβάνεται εδώ ως παράδειγμα) είναι πάντα Παρασκευή και δεν μπορεί να ονομαστεί αλλιώς. Κι ούτε στην κλήση και στην προσφώνησή της ως Παρασκευή "ενοχλείται", αφού αυτή είναι η πραγματικότητα! Η θάλασσα είναι θάλασσα κι όπως αλλιώς να την αποκαλέσει κανείς είναι λάθος. Με την ίδια λογική το δάσος είναι δάσος, η πέτρα είναι πέτρα, και για να μη μακρυγορούμε, το ίδιο συμβαίνει με όλα οσα απαρτίζουν το Σύμπαν, έμψυχα ή άψυχα!

Για όσους δεν κατάλαβαν τον προφανή ισχυρισμό μας, συμπληρώνουμε κι αποσαφηνίζουμε: Ποια κόμματα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κατέστρεψαν την Ελλάδα; Οι γνωστές (ακρο)δεξιές ενδοτικές παρατάξεις, το ΠΑΣΟΚ κι η Νέα Δημοκρατία! Τι ήταν ο Κάρολος Παπούλιας όλ' αυτά τα χρόνια; Ενεργό μέλος σε μια απ' τις δυο αυτές ανθελληνικές παρατάξεις. Πήρε ποτέ αποστάσεις απ' την κομματική του γραμμή; Βγήκε ποτέ να προοιδοποιήσει τους Έλληνες πολίτες για την καταστροφή που ερχόταν; Φυσικά και δεν το έπραξε ποτέ, ενώ, και πάλι, φυσικά, εγνώριζε τα πάντα! Και δε δείχνει "πρόθυμος" να κάνει κάτι αντίστοιχο ούτε και τώρα που βρίσκεται σ' αυτή τη θέση.

Λοιπόν; Η απάντηση για όλ' αυτά βρίσκεται μέσα στις αποδοκιμασίες που του αποδίδονται... σε συγκεκριμένες λέξεις...

Διάττων Αβρός

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Έτσι......να φοβούνται να κυκλοφορήσουν!!!! Έτσι....Στον Πειραιά, μάζεψαν τα νεράτζια από τα δέντρα για να μην αρχίσουν νερατζιοπόλεμο!!!!!!!!!
Θα έπρεπε αντί να ενοχλούνται να κοκκινίζουν από ντροπή και να παραιτούνταν σύσσωμοι!! Αλλά να μου πεις αυτό χρειάζεται ευθιξία!!! Και δεν πουλιέται!!!!!!!!
Όνειρα γλυκά Διάττοντα και καλή σου εβδομάδα

Διάττων είπε...

Μου έδωσες μεγάλη χαρά με το σχόλιό σου! Όχι επειδή συμφώνησες με το περιεχόμενο της ανάρτησης αλλά επειδή είδα ότι υπάρχουν κι άλλοι που βλέπουν τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, αυτό το πρίσμα που...λέγεται "αγαπώ την πατρίδα μου κι αγωνιώ για ένα καλύτερο αύριο"...

Να 'χεις κι εσύ μια καλή βδομάδα αγαπητή μου φίλη... Ειλικρινά χαίρομαι για το επίπεδο επικοινωνίας που έχουμε...