Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ireland: Clannad - A Gentle Place

Nobody can forget the irish group Clannad. Their sound is magnificent! That's why i uploaded another song with them. This time the audio has the title "A Gentle Place". Enjoy!
















6 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ειχα μερες να περασω απο το σπιτικο σου και αφηνω ευχες για καλη εβδομαδα και καλο μηνα με υγεια!Παντα περνωντας απο εδω μαθαινω νεες μουσικες!!!

Διάττων είπε...

Οι ευχές σου είναι πάντα ευπρόσδεκτες φίλε μου! Να σε ρωτήσω όμως και κάτι με την ευκαιρία της επίσκεψής σου, μήπως και με βοηθήσεις. Αλήθεια, ξέρεις πώς μπορούμε με το νέο blogger πλέον να αλλάζουμε κάθε φορά τον αριθμό των αναρτήσεων που φαίνονται στην πρώτη (αλλά και σε καθεμιά) σελίδα του ιστολογίου μας;

Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω, με απασχολεί πολύ κι ίσως με κάνει να διακόψω ακόμα και τη λειτουργία των ιστοσελίδων μου. Δεν έχει νόημα να τις διατηρώ αν δεν μπορώ να τις ρυθμίσω όπως θέλω...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

kαλησπερα φιλε μου δυστυχως δεν ξερω πολλα με το νεο bloger ψαχνοντας παω και γω.Για πατα εκει που λεει νεα αναρτηση και μετα αφου ανοιξει πατα επανω αριστερα το πορτοκαλι διπλα απο εκει που λεει προβολη ιστολογιου.Μολις ανοιξει εκει θα πας δεξια να πατησεις μεταβαση στη λιστα αναρτησεων το κουτακι.θα σε παει σε ολα οσα θες να δεις για το μπλοκ.Εκει θα δεις και για τις αναρτησεις.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Καλη εβδομαδα να εχεις φιλε μου.Βρηκες κατι με το θεμα αυτο;;

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι καλύτερος και να μας χαρίσει πολλά πριν εκπνεύσει το 2012. Να μας χαρίσει όμορφες στιγμές, υγεία σε όλους μας και ψυχική ηρεμία.Ας ξεκινησουμε λοιπόν, ένα αισιόδοξο ταξίδι γεμάτο από θετικές σκέψεις στην βάρκα του Δεκέμβρη και εύχομαι ο προορισμός να είναι μοναδικός ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Tα πιο ομορφα Χριστουγεννα ευχομαι να περασεις κοντα μ αυτους που αγαπας και οτι ποθησεις να'χεις.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ .Χρονια πολλα γεμάτα υγεια και του Χριστου η γέννηση ας μας φέρει ευτυχια!!!!