Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σε Άμεσο Κίνδυνο Η Ζωή Βρέφους 33 Ημερών!

Σ' ένα θαύμα ελπίζουν πλέον οι γιατροί της Μονάδας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του μόλις 33 ημερών βρέφους που διακομίστηκε εσπευσμένα το Σάββατο μ' ελικόπτερο του ΕΚΑΒ απ' τη Λέρο στο ΠΑΓΝΗ.

Το βρέφος μεταφέρθηκε με συμπτώματα υποθερμίας, δύσπνοιας αλλά και ασιτίας. Με την εισαγωγή του στη Μονάδα Παίδων οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια κι η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη των λόγων που οδήγησαν το νεογέννητο βρέφος να κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του λόγω της συμπεριφοράς της μητέρας του, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Λέρου, η 23χρονη μητέρα φέρεται να είχε παραμελήσει το μωρό της, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή. Το βρέφος άρχισε να χάνει βάρος, ενώ στο κορμάκι του είχαν προκληθεί πληγές, αφού η μητέρα του δεν φρόντιζε για την υγιεινή του, όπως αναφέρεται...

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ας αφηνουμε την πόρτα της ζωης ανοιχτη μονο στα χαμογελα.Καλη εβδομαδα να εχεις. Αργω μερικες φορες να περασω αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους :)

Κριμα για το ατυχο μωρο Δυστυχως:(

Συγνωμη που σχολιαζω σε αυτη την αναρτηση αλλα δεν ειχες βαλει αλλη

Διάττων είπε...

Φίλε μου, μην ξαναπείς ότι αργείς να περάσεις, γιατί αν το εστιάσουμε σ' εμένα, τότε... χάθηκα...

Όσο για το βρέφος, η κατάληξή του είναι γνωστή, δυστυχώς...