Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Κοπέλα Μιλάει Προσβλητικά Για Τον Σημίτη Κατά Τη Διάρκεια Ομιλίας Του Στη Γερμανία. (Ο Ρόλος Της Δεξιάς Στη Χώρα Μας Και... Το Κουβέλειο Νόσημα)

 

Το ντοκουμέντο το βρήκα εδώ και το αναδημοσιεύω μετά από δυο βδομάδες... Αν είχαμε κάνει το ίδιο με τη νεαρή κοπέλα του βίντεο, όλ' αυτά τα χρόνια που μας καταλήστευαν τα τυχάρπαστα ανθρωποειδή της βδελυρής και καταληκτικά ανθελληνικής πράσινης και γαλάζιας δεξιάς (αναφέρομαι πολύ πριν το επάρατο 2009), η χώρα μας δε θα γνώριζε ποτέ την κρίση! Τουλάχιστον, θα είχαμε προλάβει τα χειρότερα!

Η κρίση επινοήθηκε τεχνητά απ' το κεφάλαιο (ντόπιο και ξένο) με σκοπό απ' τη μια πλευρά ν' αυξηθεί ο πλούτος του και να επικρατήσει η δύναμή του κι απ' την άλλη να υποταχτεί - μέχρι που να εξοντωθεί - ο καθόλα χειραγωγήσιμος ελληνικός λαός. Μιλάμε για ένα υποχθόνιο σκοπό που οδεύει προς την εκπλήρωσή του όσο η άμορφη Ελληνική Μάζα εξακολουθεί να αρέσκεται στη χαμέρπεια αντί να προσεγγίζει ανθρώπινες διαστάσεις και αξίες... Τρανή απόδειξη; Η επιζήμια (επιζήμια μόνο; ολέθρια!) Δεξιά κυβερνά και διασύρει ακόμα την πατρίδα μας (συνεπικουρούμενη αυτή τη φορά απ' το... κουβέλειο νόσημα)...