Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Στην Ινδία Έκαψαν 11χρονη Επειδή Αντιστάθηκε Στο Βιασμό!

Το περιστατικό που προκαλεί παγκόσμια φρίκη σημειώθηκε κοντά στην πόλη Καλκούτα. Όπως έγινε γνωστό, δύο "άντρες" αποπειράθηκαν αρχικά να βιάσουν το κοριτσάκι, κι όταν εκείνο αντιστάθηκε, της έβαλαν φωτιά για να την εκδικηθούν.

Οι γείτονες που βρήκαν το παιδί πεταμένο να καίγεται στο δρόμο, προσπάθησαν να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο όμως η μικρούλα σύντομα κατέληξε...

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για να γράψει κανείς εδώ. Είναι γεγονός πως ένα μεγάλο μέρος του πλανήτη παραμένει - ακόμα! - σε πρωτόγονο στάδιο!...

2 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

Φίλε Διάττοντα, για την Ινδία ειδικά είναι τραγικό το ότι γίνονται γνωστές τέτοιες ειδήσεις γιατί δεν είναι ο κανόνας. Ο κόσμος εκεί συνήθως είναι πολύ φιλόξενος και πάρα πολύ ήρεμος. Δυστυχώς όμως έχουν ακόμα το απαρχαιωμένο σύστημα του προξενιού, οπότε πολλοί άντρες δεν έχουν επαφές με γυναίκες μέχρι να παντρευτούν αυτήν που η μάνα τους θα ορίσει ως κατάλληλη (μερικές φορές τους αφήνουν να διαλέξουν ανάμεσα σε 3-4...). Αυτό στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ινδίας (στην πρωτεύουσα έχει δυτικοποιηθεί λίγο περισσότερο η κατάσταση)

Οπότε δυστυχώς λόγω αυτού του απάνθρωπου και χωρίς λόγω εθίμου, το οποίο συντηρείται, πολλοί έχουν μαζεμένα απωθημένα για επαφή με γυναίκες. ΤΙς περισσότερες φορές κάνουν αστεία πράγματα όπως το να ακουμπήσουν με το πόδι τους το πόδι μιας γυναίκας ή αν ειναι μπροστά από κάποια π.χ. μέσα στο λεοφωρείο, να κάνουν λίγο προς τα πίσω για να υπάρχει επαφή κτλ αλλά προφανώς υπάρχουν και κακοποιά τσογλάνια τα οποία προχωράν σε βιασμούς... Θα πρέπει να το κοιτάξουν πάντως οι αρχές της Ινδίας γιατί χαλάει τσάμπα το όνομα της χώρας!

Τους χαιρετισμούς μου και τις ευχές για όμορφο καλοκαίρι από Βαρκελώνη!

Διάττων είπε...

Φίλε Δημοσθένη μού έδωσες ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ χαρά με το σχόλιό σου! Σού στέλνω κι εγώ τις ευχές μου για ένα επίσης καλό υπόλοιπο καλοκαιριού απ' την Αθήνα.