Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Wes Montgomery - In And Out

One song of Wes Montgomery isn't enough that's why i decided to post another hit of this great artist. This time the song has the title "In And Out". Enjoy it!














2 σχόλια:

Dimos El Grec είπε...

Φίλε Διάττων, καλησπέρα! Σε θυμήθηκα προχθές! Ήρθαν κάτι μπλουζίστες να παίξουν live στα μέρη μου και τα έσπασαν! Δεν ξέρω αν τον ξέρεις τον κύριο, julio Lobos λέγεται και έχει παίξει πλήκτρα με Manu Chao, Lluis Llach και άλλους διάσημους (αν και όχι μπλουζ...) και πλέον έχει την δική του μπλουζ μπάντα. Τα περάσαμε φανταστικά και λέω κάτσε να το σχολιάσω και στον μπλογκο-μπλουζοφίλο μου!
Έπαιξε και αρκετά κλασικά (π.χ. georgia on my mind κ.α.) τα οποια παικτικά είναι πιο ενδιαφέροντα από τα δικά τους κομμάτια, όμως εδώ σου αφήνω ένα δικό τους (από το λάηβ που είδα εγώ) για να πάρεις μια γεύση!
Να είσαι καλά για τον θησαυρό μπλουζ που προσφέρεις στον λαό. Ξέρεις πως μόλις έχω παραπάνω χρόνο θα σε ξεκοκαλίσω! Να περνάς καλά!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NKVeACBjXJA

Διάττων είπε...

Φίλε Δημοσθένη χάρηκα πολύ με το μήνυμά σου (είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό). Τον Julio Lobos, δεν τον ξέρω, οργανικά καλός είναι, φωνητικά όμως έχω κάποιο πρόβλημα (ίσως να είναι τελικά και τα Ισπανικά που δεν τα έχω συνηθίσει ως γλώσσα του Blues)...

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για την ιστοσελίδα μου... Να περνάς κι εσύ καλά και σου εύχομαι ακόμα κάθε εκπλήρωση των στόχων σου! Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε και πάλι...