Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

18o Παζάρι Βιβλίου Στην Πλατεία Κοτζιά

Για 18η συνεχή χρονιά το Παζάρι Βιβλίου 2014, η κορυφαία εκδήλωση για το βιβλίο σε συμμετοχή εκδοτών και προσέλευσης κοινού στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στην Πλατεία Κοτζιά. Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, μεταφέρθηκε από πέρυσι στην Πλατεία Κοτζιά με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρά την διαφωνία και προσπάθεια των δύο εκδοτικών σωματείων που την διοργανώνουν, να παραμείνει η εκδήλωση στον χώρο που το κοινό την έχει γνωρίσει.

Από σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή 17 Γενάρη, και για είκοσι ημέρες, ως και την Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014, στην Πλατεία Κοτζιά, πραγματοποιείται το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην Ελλάδα. 180 εκδότες με 500.000 βιβλία! Το διοργανώνουν δύο εκδοτικά σωματεία, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.).

Καλούνται όλοι όσοι αγαπούν το βιβλίο να πλαισιώσουν αυτή την εκδήλωση και με ελάχιστα χρήματα - χωρίς κανένα ελάχιστο περιορισμό στο ύψος των αγορών - να προμηθευτούν βιβλία που η οικονομική κρίση έχει στερήσει την δυνατότητα αγοράς τους.

Το Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά απ' τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η κεντρική είσοδος είναι απ' την Οδό Αθηνάς (μπροστά απ' το Δημαρχείο)...

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

A....και το περίμενα αυτό το παζάρι. Πάω κάθε χρόνο στην Κλαυθμώνος και στην Κοτζιά είναι βολικό επίσης. Σ'ευχαριστώ για την πληροφορία.
Τι κάνεις Διάττοντα; Εύχομαι να περνάς καλά!
Καλό Σ/Κο να έχεις
Καλό βράδυ

Διάττων είπε...

Εγώ πήγαινα παλιά στην Κλαυθμώνος... Δεν παύει πάντως να είναι ένα σπουδαίο γεγονός που πρέπει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου... Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψή σου αγαπητή μου φίλη...