Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Όταν Η Γελοιότητα Κι Η Σαπίλα Κάποιων Ανθρωποειδών Αγγίζει Το Απροσμέτρητο!

Ζούμε σε μια χώρα όπου τίποτα δε λειτουργεί! Βασικοί τομείς που χαρακτηρίζουν οργανωμένα κράτη, όπως Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια Ζωής, εδώ τελούν υπό εξαφάνιση. Κι αυτό γιατί έχουμε εναποθέσει τις τύχες της πατρίδας μας σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ πολιτικούς.

Αυτούς λοιπόν θέλουμε, αυτούς έχουμε! Λερώνω και την ιστοσελίδα μου με τέτοια ανδρείκελα και χαμερπή υποκείμενα! Φυσικά, τεράστια κι η ευθύνη όλων αυτών των τηλεοπτικών καναλιών που προάγουν τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Για την τροπή που πήραν τα πράγματα δεν έχω παρά μόνο να λυπάμαι!... Όπως και να 'χει, δείτε το βίντεο αλλά φροντίστε πρώτα να έχετε δίπλα σας ένα εμετοδοχείο...


2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

To γράφεις πολύ σωστά : αυτούς θέλουμε αυτούς έχουμε!!!!!!!!!! Γι αυτό έχεις απελπιστεί από τον κόσμο........κατανοώ την εμετική σου διάθεση!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Διάττοντα!

Διάττων είπε...

Ποτέ μου δε φαντάστηκα ότι οι συμπολίτες μου θα έφταναν σ' αυτή την κατάντια να εναποθέτουν - μονίμως κι εσκεμμένα - τις ελπίδες τους στον όλεθρο και την καταστροφή. Μια καθόλα αντιφατική συμπεριφορά που αίρει εντελώς το ανθρώπινο ιδεώδες! Αυτή η κατάσταση με πληγώνει καθημερινά καθώς λαμβάνει τη μορφή ενός οδυνηρού αδιεξόδου (κι είναι το λιγότερο που μπορώ να πω)... Όπως και να 'χει αγαπητή μου φίλη, σ' ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου... Καλή σου μέρα...