Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Έκλεισε Χρόνο Το Πολύ Ισχυρό Τετραπύρηνο Sony Xperia Z!

Πρόκειται για το κινητό με του οποίου την παραγωγή η Sony ήθελε να ανταγωνιστεί το IPhone 5 και το Samsung Galaxy 4. Ξεκίνησε να κυκλοφορεί το Φλεβάρη του 2013, κι όταν λίγο αργότερα ήρθε στην Ελλάδα, η αξία του ήταν κατά πολύ μεγαλύτερη απ' όσο είναι τώρα. Πόσο κοστίζει τώρα; 290 €! Τιμή που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή αν δει κανείς τι πραγματικά προσφέρει η τετραπύρηνη συσκευή!

Όσοι λοιπόν έχετε τη δυνατότητα και δεν το έχετε ακόμα αγοράσει, σπεύστε να το κάνετε δικό σας γιατί, ειλικρινά, αξίζει! Εγώ, για να σας πείσω, απλώς, παραθέτω τα - εντυπωσιακά - χαρακτηριστικά του.

Χρόνος Ανακοίνωσης Γενάρης του 2013.
Χρόνος Κυκλοφορίας Φλεβάρης του 2013.
Διαστάσεις 139 x 71 x 7,9.
Βάρος 146 γραμμάρια.
Γενικά Χαρακτηριστικά Τετραπύρηνο 4G, αδιάβροχο κι ανεπηρέαστο απ' τη σκόνη.
Sim Micro SIM
Οθόνη 5.0 inches, 1080 x 1920 pixels, TFT capacitive touchscreen με Mobile Bravia Engine 2 και 16 εκατομμύρια χρώματα.
Λοιπά Χαρακτηριστικά Οθόνης Επιδέχεται αποτελέσματα αφής 10 (!) δαχτύλων με γυαλί ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τις αμυχές.
Ακουστικά Στερεοφωνικά 3.5mm
Αποθηκευτικός Χώρος Συνολικά 16 GB.
Κάρτα Μνήμης Διαθέτει εσοχή για κάρτα μνήμης microSD μέχρι 64 GB.
Μνήμη RAM 2 GB.
Επικοινωνία WiFi, DLNA, Bluetooth 4.0, SMS, MMS, Email.
Κάμερα Πρώτη 13.1 MP, 4128 x 3096 pixels με 16x digital zoom, αυτόματη εστίαση, LED flash, check quality, face and smile detection, 3D sweep panorama και image stabilization.
Κάμερα Δευτερεύουσα 2.2 MP με 1080p στα 30fps.
Βίντεο 1080p (FHD) στα 30fps με video stabilization και check quality.
Λειτουργικό Android v4.1,2,3 (Jelly Bean), προγραμματισμένο να δεχτεί την αναβάθμιση της έκδοσης v4.4 (KitKat).
Επεξεργαστής Τετραπύρηνος (Quad Core 1.5 GHz Krait)
Λοιπά Χαρακτηριστικά Ράδιο Stereo FM με RDS, TV Out, Compass Sensor, HTML Browser, Noise Cancellation, Multi Player (mp4, wmv, mp3, wma, wav, flac, aac), GPS, Google Search, Maps, YouTube, Calendar, Document Viewer, Photo Viewer/Editor, Voice Memo/Dial κ.α.
Μπαταρία Λιθίου στα 2330 μιλιαμπερόρια.
Χρόνοι Αναμονής μέχρι 540 ώρες περίπου και Ομιλίας περίπου 12,5 ώρες.
Χρώματα Διατίθεται σε άσπρο, μαύρο και μωβ.
Αξία Στα μαγαζιά που συνεργάζονται με το skroutz.gr και το bestprice.gr η τιμή του (όπως προαναφέρθηκε) είναι στα 290 €...

2 σχόλια:

ANNA FLO είπε...

Kαλησπέρα Διάττοντα........Επειδή δεν τα κατέχω αυτά δεν σχολιάζω τίποτε.
Αλλά εσύ μπορείς να με βοηθήσεις σε κάτι του διαδικτύου αν ξέρεις φυσικά;;;;;;
Δεν μπορώ να γραφτώ σε φιλικά ιστολόγια ως αναγνώστρια. Μου βγάζει ενημέρωση ΄''Λυπούμαστε δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας. Δοκιμάστε αργότερα'' Και αυτό γίνεται εδώ και καιρό. Ξέρεις μήπως γιατί; Έχω στείλει και στη Bloggspot αναφορά του προβλήματος αλλά ...........
Συγγνώμη για την κατάχρηση του χώρου και της ανάρτησης.
Καλό σου βράδυ

Διάττων είπε...

Δυστυχώς, δε μπορώ να σε βοηθήσω Άννα, καθώς, όσο αφορά τα blogs, ειδικά αυτό το κομμάτι που αναφέρεις, δεν το γνωρίζω καθόλου. Άλλωστε, δεν έχω εγγραφεί σε κανέναν, πουθενά, στα 5 (και πλέον) χρόνια που διατηρώ τις ιστοσελίδες μου.

Πάντως, απ' ότι μου λες, αφού δοκιμάζεις καιρό, κανονικά θα έπρεπε να σου είχε επιτρέψει. Όσο για το ότι έστειλες μήνυμα (ενδεχομένως, στο blogger), αυτό πήγε στο σύμπαν, οπότε δεν έρχονται απαντήσεις από κει. Και δε θέλω μεταξύ μας να ζητάμε συγνώμη καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που επικοινωνούμε. Καλό σου βράδυ αγαπητή μου φίλη...