Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

J. B. Hutto - It Serves Me Right To Suffer (by John Lee Hooker) 1981

Αν ήταν δυνατόν η έννοια της μουσικής ακτινογραφίας να είχε υπόσταση, κι αν ποτέ έβγαζα μία στην καρδιά μου, αυτή θα έδειχνε - ή καλύτερα θα αποκάλυπτε - τα 2 μεγάλα ονόματα που περιλαμβάνονται στον τίτλο της σημερινής παρουσίασης! Ο J. B. Hutto λοιπόν παίζει John Lee Hooker κι η φράση που προηγήθηκε ήδη μας αιτιολόγησε το αναγκαίο και το αναπόφευκτο της συγκεκριμένης ανάρτησης!

Για την ιστορία (και για όσους αρέσκονται στις λεπτομέρειες) να πούμε ότι το τραγούδι του John Lee Hooker έχει τίτλο "It Serves Me Right To Suffer" κι είναι από εμφάνιση του εκπληκτικού J. B. Hutto σε αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι, το 1981 (2 χρόνια πριν πεθάνει)...

Για τους μυημένους, θ' ακολουθήσουν άλλες 3 αναρτήσεις με J. B. Hutto... Τρίτη 21/8, Παρασκευή 24/8 και Δευτέρα 27/8...2 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Moυ αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες που αναφέρεις για όλους τους καλλιτέχνες κι ο σεβασμός που δείχνεις για το έργο τους :)

Διάττων είπε...

Υπάρχει ένα σύνολο αξιών που από μικρή ηλικία υπηρετώ πιστά. Μια απ' τις βασικές αυτές αρχές είναι κι ο σεβασμός, ειδικά όταν πρόκειται για καλλιτέχνες του βεληνεκούς του John Lee Hooker και του J. B. Hutto! Απόρροια του σεβασμού είναι κι οι λεπτομέρειες που επίσης αναφέρεις στο σχόλιό σου για το οποίο σ' ευχαριστώ θερμότατα, αγαπητή Αλίκη (σ' αυτήν την ανάρτηση είναι γεγονός πως σε περίμενα)...