Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

Ευκαιρίες Εργασίας - Μικρές Αγγελίες

Επειδή τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, απ' τη μια πλευρά έχουν πέσει εντυπωσιακά οι αμοιβές στους χώρους εργασίας, κι απ' την άλλη, η ανεργία κυμαίνεται σε πολύ υψηλά ποσοστά, είπα κι εγώ να πάρω μια εφημερίδα για να δω τι γίνεται. Ξεφύλλισα λοιπόν τις μικρές αγγελίες και για την Ελλάδα και για το εξωτερικό και βρήκα απίστευτες ευκαιρίες, με μέλλον και πολλά λεφτά! Σας τις παραθέτω!

1. Γραφείο ευρέσεως εργασίας που δραστηριοποιείται στην κεντρική Αμερική επιθυμεί να προσλάβει πλανόδιο για να πουλάει κουβαρίστρες σε υπαίθριες αγορές στη Γουατεμάλα.
2. Αλυσίδα εστιατορίων στην πρωτεύουσα του Μαρόκου Ραμπάτ αναζητά, το συντομότερο, άτομο για να ξεκινήσει από αύριο κιόλας να καταπίνει καμήλες, ως δοκιμαστής.
3. Εταιρεία που έχει σαν αντικείμενό της τα extreme sports επιθυμεί να προσλάβει άτομο με προϋπηρεσία για να πεταλώνει σαλιγκάρια στα Ιμαλάια.
4. Μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, γνωστή υπερδύναμη, ψάχνει για την αεροπορία της ειδικό που να τοποθετεί μπατζούρια σ' ελικόπτερα.
5. Απ' το Πολεμικό Ναυτικό Ευρωπαϊκής χώρας αναζητείται εσπευσμένα ένας οποιοσδήποτε οδηγός (ας είναι και ποδηλάτου) ο οποίος, έπειτα από ολιγόλεπτη εκπαίδευση, να μπορεί να οδηγεί υποβρύχιο.
6. Ζητείται άτομο που να του αρέσει η Ιατρική για να πραγματοποιεί δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις σε νοσοκομείο της Αιθιοπίας.
7. Ανώνυμη εταιρεία στην Τανζανία της Αφρικής που διαθέτει τεράστιο πάρκο για άγρια ζώα, αναζητά ένα ειδικά καταρτισμένο άτομο για να δίνει συμβουλές σε απογοητευμένους ελέφαντες.
8. Ζητούνται βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να εργαστούν ως κλόουν σε μεγάλο τσίρκο που περιοδεύει τα Βαλκάνια. 
9. Ζητείται χαρτοπαίχτης για διευθυντής σε Τράπεζα στο κέντρο της πόλης του Λαγκαδά.
10. Από νυχτερινό μπουζουξίδικο στα Τρίκαλα ζητείται ντελάλης για τραγουδιστής.
11. Απ' το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ζητείται μουσικός για να συνθέτει από πριν εθνικούς ύμνους για χώρες που δεν έχουν ακόμα δημιουργηθεί.
12. Απ' το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζητείται παράνομος για να αντικαταστήσει στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων εισαγγελέα που συνταξιοδοτείται.
13. Ζητείται μπεκρής για διερμηνέας στο Υπουργείο Εξωτερικών. 
14. Ζητείται άτομο που να μην έχει πολύ βεβαρημένο ποινικό μητρώο, ας είναι και μικροδιαρρήκτης, για να εργαστεί ως αποθηκάριος στα θησαυροφυλάκια όπου φυλλάσσονται τα χρηματικά διαθέσιμα του Υπουργείου Οικονομικών.
15. Ζητείται πτυχιούχος, κάτοχος πολλών πανεπιστημιακών τίτλων και διακρίσεων για να τυλίγει φέτα σε μπακάλικο της συμπρωτεύουσας.
16. Από νεοσύστατη ερευνητική εταιρεία στον Ορχομενό της Βοιωτίας αναζητούνται βατραχάνθρωποι για να κάνουν έρευνες πάνω στα βουνά.
17. Από επιχείρηση που έκλεισε ζητούνται τεμπέληδες που δεν επιθυμούν να εργαστούν για να συνεχίσουν να μην εργάζονται.
18. Ζητείται διακεκριμένος, παγκοσμίου φήμης, οικονομολόγος να εκπονήσει μεγάλα επενδυτικά προγράμματα και μελέτες για λογαριασμό μικρού ψιλικατζίδικου που άνοιξε πριν λίγες μέρες στην περιοχή Ερημοχώρι του Νομού Γρεβενών.
19. Από μεγάλη οικοδομική εταιρεία στην Πάτρα ζητείται νεαρός ζωγράφος που να πιάνει το χέρι του για να εργαστεί ως ελαιοχρωματιστής.
20. Ζητούνται άνεργες πλην όμως φιλόδοξες τραγουδίστριες να εργαστούν ως μοιρολογίστρες σε γραφείο τελετών στην Καλαμάτα.
21. Ζητείται βραδύγλωσσος για να σηκώνει τα τηλέφωνα μεγάλης ανώνυμης εταιρείας με έδρα το Βόλο.

Η συνέχεια σε επόμενες αναρτήσεις... Για να είμαι ειλικρινής δεν κρατούσα πολλά λεφτά πάνω μου και πήρα μόνο αυτό το κομμάτι της εφημερίδας με τις 21 αγγελίες...