Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Bonobo Και Mr Scruff Μαζί Στις 3 Ιουνίου Στη Θεσσαλονίκη!

Πιστεύω αρκετοί θα θυμούνται ότι είχε προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου ένα live με τον Mr Scruff στο Block33 της Θεσσαλονίκης. Το Live αυτό δεν έγινε ποτέ λόγω του ότι η τέφρα απ' την έκρηξη του ηφαιστείου της Ισλανδίας ματαίωσε ένα μεγάλο αριθμό πτήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συντελεστές όμως της παράστασης δεν το 'βαλαν κάτω και βρήκαν και πάλι τη λύση!

Έτσι, 47 μέρες μετά, μεθαύριο στις 3 Ιουνίου, ο Mr Scruff αναμένεται ξανά να πετάξει και να προσγειωθεί στη χώρα μας αλλά αυτή τη φορά συνοδευόμενος απ' το Βρετανό συμπατριώτη του, το σπουδαίο καλλιτέχνη της chillout και downbeat μουσικής σκηνής, τον Bonobo. Κι οι δυο μαζί θα δώσουν δυο μοναδικές συναυλίες, με κοινή είσοδο, στο Block33 της Θεσσαλονίκης.

Για όσους δε γνωρίζουν στοιχεία απ' τις μουσικές διαδρομές των δύο προσκεκλημένων, ο Mr Scruff έχει τρία αξιοθαύμαστα άλμπουμς μέχρι τώρα στο ενεργητικό του, με πάνω από 500.000 πωλήσεις παγκοσμίως, με πολλές περιοδείες και συναυλίες σε clubs, ενώ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33, θα προσφέρει ένα 5ωρο audiovisual σετ! Όσο για τον Bonobo, έρχεται με full band για να παρουσιάσει το τελευταίο, τέταρτο κατά σειρά, άλμπουμ του, με τίτλο «Black Sands», ένα δίσκο όπου ανακατεύει με μοναδική μαεστρία την Jazz με τη hip hop εμπλουτίζοντας την downbeat μουσική πλατφόρμα του. Με λίγα λόγια, πρόκειται για δυο live σε μια και μοναδική βραδιά τα οποία, όπως αναμένεται, θα ενθουσιάσουν όσους παρευρεθούν!

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010, Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία), Θεσσαλονίκη. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 (Opening Act: Cayetano). Ώρα έναρξης Bonobo: 10.00 μμ. Ώρα έναρξης Mr Scruff: 11.00 μμ.

Τιμές Εισιτηρίων: Αγορά μέσω του site www.postmodern.eventbrite.com 15 € (περιορισμένα εισιτήρια), Προπώληση 20 € (Metropolis, Tickethouse, Source), Ταμείο 25 €. Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.2310-533533, 693-6277995, email: press@block33.gr

Για το Mr Scruff, τα έχουμε ξαναπεί (ήταν τότε που αρχικά είχε προγραμματιστεί το Live του για τις 17 Απριλίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου της Ισλανδίας, όπως προαναφέρθηκε). Για όποιον θέλει να ακούσει ένα δείγμα απ' τις μουσικές δημιουργίες του μπορεί να πάει εδώ κι εδώ. Για το λόγο αυτό, στη σημερινή ανάρτηση θ' ακούσουμε τον έτερο της παρέας που θα εμφανιστεί μεθαύριο, τον Bonobo. Το audio που ακολουθεί έχει τίτλο «Noctuary»...

1 σχόλια:

Olga είπε...

Diatton, do you know how I love Bonobo? :) His new album is playing on my blog these days - what a coincidence. I'm glad you also like him and great he is coming to Greece, I'd love him to come here as well.