Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

Παζάρι Εκποίηση Βιβλίου 2013 (Πλατεία Κοτζιά)

Ένα 20ήμερο γεμάτο βιβλία στην Πλατεία Κοτζιά! Απ' τις 25 Γενάρη ως τις 13 Φλεβάρη, με περισσότερους τίτλους βιβλίων από κάθε άλλη φορά, σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Μετά από 16 χρόνια παρουσίας στην Πλ. Κλαυθμώνος, το Παζάρι - Εκποίηση Βιβλίου 2013, η κορυφαία σε συμμετοχή Ελλήνων εκδοτών κι επισκεψιμότητα κοινού εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα, μεταφέρεται στην Πλ. Κοτζιά με απόφαση του Δήμου Αθηναίων, παρά την διαφωνία και προσπάθεια των δύο εκδοτικών σωματείων που την διοργανώνουν, να παραμείνει η εκδήλωση στον χώρο που το κοινό την έχει γνωρίσει και, ενδεχομένως, συνηθίσει.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται απ' το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) που καλούν όλους τους Αθηναίους να την επισκεφθούν και να προμηθευτούν βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές!

Σ’ ένα τεράστιο, ενιαίο για όλους τους εκδότες περίπτερο, εκτίθενται 500.000 βιβλία, περισσότερων από 150 εκδοτικών οίκων. Τα εκποιούμενα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν.

Οι έκπτωσεις ξεκινούν από 70%, και σ' ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%! οι τιμές των βιβλίων ξεκινούν από 0,50 λεπτά!

Το Παζάρι θα λειτουργεί καθημερινά απ' τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές, μπορεί να αγοράσει κανείς ακόμη κι ένα βιβλίο 0,50 λεπτών. Η κεντρική είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς...