Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

"Έφυγε" Στα 75 Της Χρόνια Η Τζένη Βάνου!

Σε λίγες μέρες θα έκλεινε τα 75 της χρόνια (γεννημένη στην Αθήνα στις 10 Φλεβάρη του 1939). Αντ' αυτού, πέθανε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Μεταξά όπου νοσηλευόταν μετά από πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο. Ο λόγος για τη Τζένη Βάνου, αυτή τη μεγάλη μορφή του Ελληνικού ελαφρού τραγουδιού, η εκπληκτική φωνή της οποίας κυριάρχησε για αρκετές δεκαετίες στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ευγενία Βραχνού.

"Χίλιες Βραδιές" είναι ο τίτλος του τραγουδιού που διάλεξα να ανεβάσω ως ένα εγκάρδιο χαιρετισμό στο τελευταίο ταξίδι της σπουδαίας καλλιτέχνιδας... Θα τη θυμόμαστε και θα την αγαπάμε... Αναμφίβολα!...2 σχόλια:

ANNA elpidaanna είπε...

Μεγάλη Κυρία!!!!!!!!! Έφυγε αλλά άφησε γερή παρακαταθήκη.....Καλό της ταξίδι!
Όμορφη η επιλογή σου για τον τελευταίο χαιρετισμό!
Καλησπέρα Διάττοντα

Διάττων είπε...

Όντας παιδί αγαπητή μου φίλη είχα μια αρχή που είχε να κάνει με την άποψη ότι τα Σύμβολα δεν πρέπει να παθαίνουν. Η ίδια ουτοπική αρχή με διέπει ακόμα και τώρα. Δε συμφωνεί όμως μαζί μου η Ζωή που θέλει πότε με τον ένα τρόπο και πότε με τον άλλο να τα ισοπεδώνει όλα.

Εξαίρετη πολύ η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα. Κι αγαπημένη επίσης. Θέλω να πιστεύω πως δε θα ξεχαστεί εύκολα (μιλάω για τους άλλους)...

Άννα πάντα θα σ' ευχαριστώ για τις επισκέψεις σου στις ιστοσελίδες μου. Για μένα είναι σημαντικές. Καλό σου βράδυ και να 'σαι πάντα καλά...