Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ακυρώθηκε Η Συναυλία Του Jerry Lee Lewis Στο Λυκαβηττό

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά - καθώς είχε ακυρωθεί εδώ και πριν λίγες μέρες - η χθεσινή πολυαναμενόμενη συναυλία του Jerry Lee Lewis στο Θέατρο Λυκαβηττού, λόγω προβλημάτων υγείας.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος καλλιτέχνης, εισήχθη σε κλινική του Memphis και υποβλήθηκε σε τρίωρη χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας μιας ιδιαίτερα επίπονης φλεγμονής, η οποία είχε αρνητική επίδραση στην καρδιακή λειτουργία. Τελικά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε χειρουργικά, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί του τού συνέστησαν να μην πραγματοποιήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να βρουν νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες που ακυρώθηκαν, καθώς, πάνω απ' όλα, προέχει η υγεία του θρύλου του ροκεντρόλ. Η πλήρης ανάρρωσή του υπολογίζεται να γίνει μέσα σ' ένα μήνα.

Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να τα εξαργυρώσουν στο κατάστημα Public Συντάγματος. Για το σκοπό αυτό έχουν οριστεί 2 μέρες. Η Παρασκευή 23 Ιουλίου (που μόλις πέρασε), κι η Δευτέρα 26 Ιουλίου, απ' τις 12:00 μέχρι και τις 19:00. Αν η ακύρωση των εισιτηρίων δεν γίνει σ' αυτές τις δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες, η εξαργύρωσή τους θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση στο 210-6465000 μέχρι το τέλος του μήνα Ιουλίου. Να σημειωθεί πως η εξαργύρωση των εισιτηρίων δεν θα γίνεται αποδεκτή μετά τις 31 Ιουλίου.

Προσωπικά, για μένα, ο θρύλος αυτός του ροκεντρόλ ανήκει σε μια κατηγορία καλλιτεχνών που ΛΑΤΡΕΥΩ να τους ακούω, όχι όμως να τους βλέπω (στην ίδια κατηγορία ανήκει κι ο Hendrix). Για του λόγου το αληθές παραθέτω το ακόλουθο video.

2 σχόλια:

Μαριανα είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου, δεν είναι ιδιαίτερα "σκηνικός" τύπος ο jerry lee lewis. Μακάρι όμως για αυτούς που τον αγαπούν όχι μόνο μέσω ραδιοφώνου, να δοθούν σύντομα ημερομηνίες για να τον δουν στη σκηνή.

Διάττων είπε...

Καλώς τη φίλη μου τη Μαριάνα. Ναι, ο Jerry Lee Lewis ήθελε να έχει μια σκηνική παρουσία "άλλου τύπου" που εμένα δε μ' αρέσει καθόλου. Πολύ ιδιόρρυθμος... Ωστόσο, συμφωνώ ότι πρέπει να οριστεί και πάλι ημερομηνία ώστε η συναυλία του τελικά να δοθεί. Αν και με την ηλικία που έχει (και με τα όποια προβλήματα υγείας), τίποτα δε μπορεί να οριστεί με βεβαιότητα...