Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Υπουργός Στον Kαναδά Δέχτηκε Τούρτα Στο Πρόσωπο

Ρεζίλι έγινε πριν 5 μέρες η υπουργός Αλιείας του Καναδά Gail Shea όταν πήγε να μιλήσει στα εγκαίνια ερευνητικού κέντρου στην πόλη Μπέρλινγκτον.

Ανέβηκε ανυποψίαστη στο πόντιουμ να μιλήσει και ξαφνικά δέχτηκε στο πρόσωπό της μια τούρτα! Την τούρτα την πέταξε μια ακτιβίστρια της γνωστής φιλοζωικής οργάνωσης PETA, η οποία, δικαιολογημένα, θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για το παράνομο κυνήγι φώκιας που πραγματοποιείται στον Καναδά...

Δείτε το σχετικό βίντεο...



4 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

δήλωση*

Alice Iocco είπε...

Ναι :)), το είδα στην τηλεόραση κι η δώλωση της ακτιβίστριας μετά τη σύληψη, ήταν ότι δε μετάνοιωσε καθόλου για την τούρτα που έριξε στην υπουργό . Ο καθένας διαμαρτύρεται με το δικό του τρόπο....
Πάντως ο λόγος που ώθησε την κοπέλα να το κάνει αυτό ήταν πολύ σοβαρός κι η ακατανόμαστη βιαιότητα που επιτελείται σε βάρος των ζώων γενικότερα κι όλα τα παράνομα κυνήγια κι οι θηριοπραγίες ,γίνονται τις περισσότερες φορές μετά από υπογραφές υπουργών ..δυστυχώς, η' με την σιωπηρή παραδοχή τους για τα εν λόγω εγκλήματα !!!!!!!

arrwstia7 είπε...

θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με την φίλη Αλίκη.
Είμαι ενάντια των άκρων, όμως όταν είδα τα βίντεο με το τι κάνουν (τα κτήνη) σε αυτά τα απροστάτευτα πλάσματα με τις "ευλογίες" του κράτους, τότε...ΝΑΙ. Είμαι μαζί με την ακτιβίστρια.

evelina είπε...

Πρόσφατα είδα κάποιες φωτό με την απάνθρωπη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων (πολύ τους πέφτει η λέξη άνθρπος) απέναντι στα γλυκήτατα αυτά πλάσματα...Συμφνώ απόλυτα με την φίλ Αλίκη... και λίγο ήταν.