Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέκδοτο Για Το Ανδρείκελο - Πιόνι!

Δε συνηθίζω να ανεβάζω ανέκδοτα, αλλά για το συγκεκριμένο, επειδή αναφέρεται σ' ΕΝΑ ΑΠ' ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, αποφάσισα να κάνω μια εξαίρεση. Μου το έστειλε η αγαπητή φίλη Αλίκη και πιστεύω ότι αξίζει.

Σ' ένα ιατρικό συνέδριο, μετέχουν 4 γιατροί, πολύ σπουδαίοι επιστήμονες όλοι τους. Ξεκινάει πρώτος να μιλάει ο Ισραηλίτης:
- Η ιατρική στο Ισραήλ είναι τόσο προχωρημένη που εμείς βγάζουμε τους όρχεις από ένα άτομο, τους βάζουμε σε ένα άλλο και σε 6 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!
Συνεχίζει ο Γερμανός:
- Αυτό δεν είναι τίποτα. Στη Γερμανία βγάζουμε μέρος απ' τον εγκέφαλο ενός ατόμου, το βάζουμε σε ένα άλλο και σε 4 εβδομάδες ψάχνει για δουλειά!
Το λόγο τώρα παίρνει ο Ρώσος γιατρός:
- Ούτε αυτό είναι τίποτα. Στη Ρωσία η ιατρική είναι τόσο ανεπτυγμένη που βγάζουμε τη μισή καρδιά από ένα άτομο, τη βάζουμε σε ένα άλλο και σε 2 εβδομάδες κι οι δύο ψάχνουν για δουλειά!
Ώσπου έρχεται η σειρά του Έλληνα:
- Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες! Είστε όλοι πολύ πίσω! Εμείς στην Ελλάδα πήραμε ένα άτομο χωρίς εγκέφαλο, χωρίς καρδιά και δίχως όρχεις, τον κάναμε πρωθυπουργό και τώρα όλη η χώρα ψάχνει για δουλειά!!!

ΣΧΟΛΙΟ: Όσοι διαβάσουν το ανέκδοτο, δε θα ήθελα να μείνουν μόνο σ' αυτό... Οι πιστοί φίλοι της ιστοσελίδας γνωρίζουν πως η κάθε ανάρτηση έχει το δικό της σκοπό...

4 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι τον κάναμε αρχηγό και τώρα αυτός γελάει μαζί μας....,δυστυχώς !

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ Θ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

Διάττων είπε...

Αγαπητή Αλίκη... Τείνω να πιστεύω πως στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση χωρίς επιστροφή. Μπορεί να είμαι εκ φύσεως απαισιόδοξος αλλά δε νομίζω να κάνω λάθος...

Διάττων είπε...

Να 'σαι καλά Σκρουτζάκο... Σ' ευχαριστώ που περνάς... Να ξέρεις μόνο πως εγώ δεν μπορώ να περάσω με την ίδια ευκολία. Δεν έχω δίκτυο αλλά μου χάλασε κι ο υπολογιστής από μια διακοπή ρεύματος... Δουλεύω με "δανεικά" pc και δίκτυο (μπορεί και να σταματήσω για λίγο)...