Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Michael Dotson - Drowning On Dry Land (Holland 2008)

Συνεχίζουμε με τον Michael Dotson, με ένα απόσπασμα από Live που έδωσε πρόπερσι στην Ολλανδία. Το τραγούδι έχει τίτλο "Drowning On Dry Land"... Γνήσιο, ατόφιο Σικάγο Blues και πάλι...
















6 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ :)))

Alice Iocco είπε...

Εμένα δε μου έκανε και μεγάλη εντύπωση και συγνώμη που διαφωνώ, αλλά μου φάνηκε ότι απλά παίζει blues . Tώρα θα μου πεις ότι δε ξέρω και τόσα όσα πρέπει για να κάνω κριτική σε bluesman,σωστά .Απλά δε μου έκανε το κλίκ για να αναφωνήσω το κλασσικό ''wow'' ¨))))

evelina είπε...

το πρώτο κομμάτι μου άρεσε πολύ περισσότερο όχι όμως οτι και αυτό δεν είναι καλό...Καλή βδομάδα και καλό μήνα

Diatton είπε...

Κατ' αρχήν, μου αρέσει που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πάντα είναι σωστό αλλά και γόνιμο, όταν γνώμες που διαφέρουν μεταξύ τους εκφράζονται με ωραίο τρόπο!

Για να πω κι εγώ την άποψή μου, ο Michael Dotson είναι ένας σίγουρα καλός καλλιτέχνης, πάνω απ' τον οποίο όμως βρίσκονται πολλοί! Αναμφίβολα το Blues έχει να παρουσιάσει πλήθος καλλιτεχνών που ξεπερνούν τον συγκεκριμένο σε πολλούς τομείς. Δεν είναι αρνητικός, δεν προκαλεί όμως κι ενθουσιασμό, δεν αποπνέει δηλαδή έντονο feeling!

Γι' αυτό κι εγώ στην παρουσίασή του, δεν τον εκθείασα (πράγμα που συνηθίζω όταν κάποιος το αξίζει), απλά του έκανα μια ουδέτερη παρουσίαση για τους φίλους της ιστοσελίδας, που τυχόν να έδειχναν ενδιαφέρον για τη συναυλία του.

Στην παρούσα φάση, συμφωνώ με ότι ακριβώς διατύπωσε η Αλίκη, με την οποία όμως και καταληκτικά θα διαφωνήσω, αφού θα προσθέσω - και θα επιμείνω - ότι ο Michael Dotson είναι καλύτερος του B. B. King! :)) :))

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!

Alice Iocco είπε...

:)))))))))) Διάττωντα, το περίμενα αχχαχχαααα .Ναι είναι στην ίδια κλίμακα χαχαχααα ο ΒΒ Κing όμως μου είναι πολύ συμπαθής ως προς την φυσιογνωμία κι ας μη παίζει και τόσο καλά τα blues.Μου αρέσει ο παππούλης κι είναι και γλυκός και εκφραστικός και τον πάω πολύ, τι να κάνουμε ??? χχααχαα

Diatton είπε...

Αχ, βρε Αλίκη... Κι εγώ την περίμενα την αντίδρασή σου. :))

Με αυτό που έγραψα πριν για τον B.B. King, θέλησα απ' τη μια να δηλώσω για άλλη μια φορά τις χιλιομετρικές αποστάσεις μου απ' αυτό το μουσικό, κι απ' την άλλη - δεν το κρύβω - να σε πειράξω!

Και θα επαναλάβω και τούτο: Ένα μεγάλο ευχαριστώ που έπειτα από τόσο καιρό δεν έχεις κουραστεί κι εξακολουθείς να επισκέφτεσαι την ιστοσελίδα μου κι αφήνεις τα εύστοχα σχόλιά σου, ακόμα και σε αναρτήσεις που μοιάζουν μεταξύ τους (απόρροια των εμμονών μου σε ορισμένα - μουσικά κυρίως - θέματα)...