Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Ελληνική Εταιρεία Στη Φινλανδία Έρχεται Πρώτη Σε Έρευνα!

Η οικονομική εφημερίδα «Kauppalehti» της Φινλανδίας αναφέρεται στα αποτελέσματα της έρευνας «Great Place to Work 2009» και ειδικότερα σε αυτά που αφορούν στις επιχειρήσεις που απασχολούν κάτω των 500 υπαλλήλων.

Τη θέση του καλύτερου χώρου εργασίας στην εν λόγω κατηγορία καταλαμβάνει η ελληνική Piscines Ideales, η οποία απασχολεί 135 άτομα, ακολουθούμενη από τη φινλανδική Reaktor Innovations και τη γερμανική ConSol Software. Στη δέκατη θέση βρίσκεται ακόμη μια ελληνική εταιρεία, η Bristo-Myers Sqibb Ελλάς.

Όσον αφορά στη Piscines Ideales, η οποία κατασκευάζει πισίνες, το άρθρο αναφέρει ότι οι εργαζόμενοί της χαρακτηρίζουν το χώρο εργασίας τους ως μια «δεύτερη οικογένεια» και ότι η ηγεσία της εταιρείας προσδίδει μεγάλη σημασία στην εκπαίδευση των υπαλλήλων και την καριέρα τους. Η εταιρεία βοηθάει επίσης με πολλούς τρόπους τους εργαζόμενους εκείνους που θα ήθελαν να ιδρύσουν τη δική τους franchising εταιρεία.


ΣΧΟΛΙΟ: Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες στο εξωτερικό διαπρέπουν. Στη χώρα τους όμως...

3 σχόλια:

Olga είπε...

Congratulations to Greece, you must be really proud! ;)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ.ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Δημήτρης είπε...

Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...

αυτός ο τόπος δεν χωρά όσους αναζητούν κάτι πέρα από τον μέσο όρο

και δυτυχώς η Ελλάδα όπου και αν πας σε πονά όπως είχε πει και ο Σεφέρης.

Διάττων καλό βράδυ!
θα τα πούμε (ώρες να απομένουν... χαχα!)

να είσαι καλά!