Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Δεν Είναι Πρόκληση Αυτό ;

Στην από κοινού ανακοίνωση που εξέδωσε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Νίκο Πατέρα, τον Χενκ Τεν Κάτε και τον Κώστα Αντωνίου, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μιλώντας στη "SportDay".

"Το έκανα για να μη διαβάζουμε την άλλη μέρα στα παρασκήνια διάφορες ανακρίβειες που δεν θα ισχύουν", είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. "Όχι μόνο έχουμε χρήματα να διαθέσουμε, αλλά είμαστε και διατεθειμένοι... Αν ένας παίκτης κοστίζει 10 εκατ. ευρώ και είναι επιπέδου αξίας Σίλβα, τότε θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε", είπε χαρακτηριστικά για τις μεταγραφικές κινήσεις των "πρασίνων".

ΣΧΟΛΙΟ: Έχουμε χρήματα και είμαστε διατεθειμένοι ! 10 εκατομύρια ευρώ για ένα παίχτη ! Καλά δεν είναι πρόκληση αυτό ; Αυτά να τα βλέπουν οι ανεγκέφαλοι που πηγαίνουν στα γήπεδα. Μιλάω γι' αυτούς που υποβάλλουν τον εαυτό τους σε κάθε μορφής στέρηση μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν ένα εισητήριο. Και για να γίνω πιο διεισδυτικός. Η δήλωση λέει 10 εκατ. ευρώ για ένα παίκτη επιπέδου Σίλβα. Ποιος είναι ο Σίλβα; Ημίθεος είναι; Ημίθεοι δεν υπάρχουν! Εδώ δεν υπάρχουν ούτε απλές προσωπικότητες στην εποχή μας!

Μάζα...