Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Louisiana Red - No Future (1983)


Απ' τους πιο πηγαίους κι αυθεντικούς Bluesmen. Μαζί του άλλα 2 θηρία του χώρου, ο Jimmy Rogers κιθάρα κι ο Carey Bell φυσαρμόνικα.

8 σχόλια:

arrwstia7 είπε...

ωραιος ο Lousiana...

BTW θα ερθει Ελλαδα μεταξυ 16-31 Μαρτιου.
Δεν πρεπει να τον χασουμε...I'll be there.

Alice Iocco είπε...

The Giant of Blues :)))
bravo , bravo...ayta einai blues !

Alice Iocco είπε...

θα μας το θυμίσει ο Διάττωντας :)arrwstia7

Diatton είπε...

Ναι, Αλίκη το ξέρω κι εγώ αυτό που είπε ο Δημήτρης. Έχω μπει πριν από καιρό στο site του Red και το έχω δει. Τον περιμένω τώρα, μόλις δω κάτι πιο συγκεκριμένο, θα το αναρτήσω. Αλίκη και πάλι τους θερμούς χαιρετισμούς μου...

Alice Iocco είπε...

March


* 16. - 31. Greece

Ναιιιιι ναιιι το είδα και στο πρόγραμμα, κι εύχομαι να μη πέσει πάλι κανένας τοίχος ή κανα ευτράπελο απ'αυτά που κάνουν εδώ λίγα λεπτά πριν από τις συναυλίες.

Στη συναυλία του Γκαρυ Μουρ ,ενώ τον είχαν προγραμματίσει για σωστό χώρο συναυλιακό, τον πέταξαν στο γήπεδο του Ταικ βο ντο και με τη χειρότερη ακουστική ,σ'ένα βρώμικο κι ελεεινό περιβάλλον, μας έκανε διαφήμιση το νέο δίσκο του κι έφυγε ΑΝΑΥΛΑ ο άνθρωπος.
Τι να πει κανείς....
Ας το κλείσω καλύτερα...

Diatton είπε...

Πέρα απ' όλ' αυτά που αναφέρεις, που είναι και σωστά, μην ξεχνάμε ότι έιναι γεννημένος το '32. Αλλά εμένα αυτό δε μ' ενδιαφέρει. Εγώ να τον δω θέλω μόνο...

Alice Iocco είπε...

Κι ο ΒΒ Κινγκ γεννήθηκε το '25 .
Αν ερχόταν και τώρα ακόμη..θα πήγαινα να τον τιμήσω και μόνο για τη χαρά που μου έδωσε ¨)))) με τη μουσική του !

Diatton είπε...

Έτσι είναι. Ας ζούσε ο Χουκεράκος κι ας ερχόταν όπως και να 'ταν. Καλά εκεί, θα χρειαζόταν και ασθενοφόρο. Όχι γι' αυτόν αλλά για μένα! Δεν θα άντεχα να τον δω έτσι, απλά!