Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Entourage Edge: Netbook & e-reader Σε Ένα

Άλλο ένα προϊόν της τεχνολογίας παρουσιάστηκε στο CES (πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο που γίνεται κάθε φορά πάνω σε θέματα και προϊόντα τεχνολογίας που αφορούν τον καταναλωτή).

Ο λόγος για το enTourage eDGe το οποίο ήδη έκανε την επίσημη εμφάνιση του στο φετινό CES κι άφησε τον κόσμο να αναρωτιέται για το αν είναι netbook, e-reader ή notepad. Το ιδιαίτερο gadget φαίνεται να είναι όλα τα προηγούμενα μαζί, αφού συνδυάζει αρμονικά όλες τις λειτουργίες των παραπάνω.

Εφοδιάζεται με δύο οθόνες, μία LCD touchscreen 10.1 ιντσών, ανάλυσης 1024 x 600 και μία 9.7 ιντσών, τεχνολογίας e-ink, ανάλυσης 1200 x 825, στην οποία μπορεί κανείς να διαβάζει βιβλία ηλεκτρονικής μορφής.

Διαθέτει μνήμη RAM στα 3 GB, για λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί το Android της Google, ενώ δεν απουσιάζουν θύρες για USB και SD cards και Wi-Fi.

Όσον αφορά τη τιμή του, στην Αμερική θα αγγίζει τα 500 δολλάρια...

2 σχόλια:

Δημήτρης είπε...

το εξαιρετικα καλό που έχει αυτή η πρόταση είανι το android κατα τη γνώμη μου είναι το επόμενο ανερχόμενο λειτουργικό για smart phones και γενικότερα συδκευές χαμηλής κατανάλωσης... η δύναμη του κρύβεται στον opensource χαρακτήρα του... αυτή τη στιγμή πολλοί προγραμματιστές ασχολιούνται μαζί του... τα επόμενα χρόνια θυμηθείτε αυτό που θα γράψω... το android θα φάει το μήλο...

καλό βράδυ φίλε! ελπίζω να είναι όλα καλά...

Olga είπε...

Do you find many people reading in Athens underground? In Minsk there are lots! Can you imagine, soon you will see people reading their e-readers instead of books...