Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Τρελή Καταδίωξη Παιδιού 9 Ετών Απ' Την Αστυνομία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες οι αστυνομικοί της επαρχίας Greenfield στις ΗΠΑ, όταν, μετά από καταδίωξη μισής ώρας με αυτοκίνητο και με ταχύτητες που έφτασαν ακόμα και τα 130χλμ/ώρα περίπου στον εθνικό δρόμο της περιοχής, κατάφεραν να σταματήσουν την «τρελή» πορεία ενός οδηγού, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν μόλις εννιά ετών!

Ο 9χρονος είχε πάρει κρυφά το οικογενειακό αυτοκίνητο κι η «παράτολμη» οδήγησή του αποτέλεσε σοβαρό κίνδυνο για τους υπόλοιπους οδηγούς και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί που τον καταδίωξαν, είπαν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν απ' τη μια άκρη του δρόμου στην άλλη, διανύοντας συνολικά περίπου 15 μίλια. Σε δύο περιπτώσεις ο 9χρονος βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ, όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, τους είπε ότι το έκανε γιατί εκνευρίστηκε με τους γονείς του, επειδή τον ανάγκασαν να σταματήσει το παιχνίδι που έκανε στην αυλή και να μπει στο σπίτι για να πέσει για ύπνο!

ΣΧΟΛΙΟ: Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Το blog έχει αναφερθεί κι άλλη μια φορά στο παρελθόν σε παρόμοια περίπτωση...

2 σχόλια:

foteinisou είπε...

Πιστεύω ό,τι υπάρχουν και θα υπάρξουν και στο άμεσο μέλλον,
πολύ περισσότερα παρόμοια περιστατικά!

Κάνεις πολύ καλά που "ανεβάζεις" πάλι τέτοιο θέμα.

Προσωπικά, το θεωρώ πολύ σοβαρό.
Τόσο που πιστεύω ό,τι πρέπει να ληφθούν μέτρα από γονείς και πολιτεία για τα παιχνίδια που επηρεάζουν τόσο πολύ τα παιδιά και τα παρακινούν σε τόσο παράτολμες και επικίνδυνες πράξεις!!!

Diatton είπε...

Συμφωνώ με την άποψή σου, εξαρτάται όμως απ' τη χώρα. Π.χ. αυτό που λες, εδώ στην Ελλάδα, δεν το βλέπω να γίνεται, εξ ορισμού!