Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Το Τέλος Του Πληκτρολογίου

Το πληκτρολόγιο μέχρι πρόσφατα ήταν απαραίτητο στοιχείο της τεχνολογικής προόδου. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε πλέον ότι οι οθόνες των υπολογιστών δεν συνοδεύονται απ' αυτό, καθώς με την αφή μπορούμε να δώσουμε όλες τις οδηγίες.

Τον περασμένο μήνα η Sony έθεσε σε κυκλοφορία ένα ακόμη μοντέλο της με οθόνη αφής, που επιτρέπει στους χρήστες να γυρνούν σελίδες περνώντας οριζόντια το δάχτυλό τους πάνω απ' την οθόνη. Παράλληλα, κυκλοφορούν κάθε είδους νέες οθόνες αφής: από media player μέχρι εκτυπωτές.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα στην ιστορία της αφής όμως πρόκειται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα με την κυκλοφορία των Windows 7. Στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού προγράμματος της Μicrosoft ο χρήστης θα μπορεί να κάνει τα πάντα με την αφή...

9 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

Μετά τη χρήση του τελευταίου ipod ,θα είναι πανεύκολο να εξοικιωθούμε στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας αυτής .
Λιγοστεύουν και τα εξαρτήματα πια και τα περιφερειακά βοηθήματα....Το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον και λειτουργικό :)

Δημήτρης είπε...

καλά...
όσο τα Windows θα βασίζονται στο DOS... το πληκτρολόγιο θα είναι απαραίτητο...

Diatton είπε...

Ας περιμένουμε λοιπόν και τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και βλέπουμε...

Ευχαριστώ και τους δυο φίλους μου για τα σχόλιά τους...

Νερένια είπε...

Καλά όλα, ρε παιδιά, αλλά έχουμε αποδυθεί σ' έναν αγώνα δρόμου να κυνηγάμε την τεχνολογία κι αυτό εκτός από ευκολίες σημαίνει βάλσιμο του χεριού βαθιά στην τσέπη.

Ο κατακαίνουριος scanner μου είναι σε αχρηστία δυο χρόνια τώρα επειδή ΔΕΝ είναι συμβατός με τον καινούριο υπολογιστή. Περιμένω να χαλάσει κι ο εκτυπωτής να πάρω ένα πολυμηχάνημα που δεν ξέρω αν θα είναι συμβατό με τον επόμενο υπολογιστή που κάποια στιγμή θα αντικαταστήσει αυτόν. Έχουν βρει ωραίο τρόπο να μας αδειάζουν τις τσέπες.

Diatton είπε...

Πολύ σωστά τα λες! Τεχνολογία, τεχνολογία αλλά διοχετεύει τα προιόντα της μ' ένα τέτοιο τρόπο που να μας τα παίρνει κάθε τόσο...

evelina είπε...

Μου αρέσει όπως είναι το προτιμώ

Diatton είπε...

Θα το δούμε στο άμεσο μέλλον τι μέλλει γενέσθαι με το πληκτρολόγιο...

PaulCook είπε...

Παντως φιλε διαττων θα μας κακοφανει αμα ξαφνικα δεν εχουμε μπροστα μας το πληκτρολογιο..Εχει γινει πλεον ενα με μας πιστευω..Συνηθεια θα ελεγα..Καλη εβδομαδα φιλε..!!

Diatton είπε...

Ε, ναι, το 'χουμε συνηθίσει φίλε Δημήτρη...