Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

The Sonics Live In Greece, Στις 6 Νοεμβρίου Στην Αθήνα!

Αναβιώνει η Garage μουσική σκηνή στη χώρα μας με τον ερχομό των Sonics στην Ελλάδα! Θα εμφανιστούν για ένα μόνο Live στο club Gagarin 205 (Λιοσίων 203-205, Αθήνα, τηλ. 210 8547600-1). Εισιτήρια: Προπώληση 30 €, στο club 35 €. Η σημερινή αναφορά αποτελεί μια πρώτη γνωριμία και σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη ανάρτηση όταν θα πλησιάζουν οι μέρες του Live.

Για όσους δε γνωρίζουν, δεν είναι απλό group οι Sonics (απ' την Tacoma της Washington, USA) αλλά σημείο αναφοράς στο χώρο τους. Θεωρούνται οι Πατριάρχες του garage αφού άρχισαν να παίζουν αρχές της δεκαετίας του 60. Μάλιστα, πάρα πολλά συγκροτήματα, σ' ολόκληρη την ιστορία της Rock, ακόμα και στις μέρες μας, έχουν επηρεαστεί απ' αυτούς! Οι Cramps, οι Fuzztones, οι Nomads, οι Nirvana είναι ενδεικτικά μερικά ονόματα που οφείλουν τα μέγιστα στους Sonics!

Μια μικρή γεύση απ' τη μουσική που παίζουν μας προσφέρει το audio. Το τραγούδι που τους ακούμε είναι το "Have Love, Will Travel".


2 σχόλια:

PaulCook είπε...

Πιστευω ειναι ευκαιρια για ολους εσας στην Αθηνα να πατε να τους δειτε ειναι απο τα θρυλικοτερα και σημαντικοτερα συγκροτηματα ολων των εποχων..Σιγουρα εχουν περασει τα χρονια αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα εχουν πολλη ενεργεια να δωσουν στο κοινο..!!!

Diatton είπε...

Είναι όντως πολύ σημαντικό group, όπως γράφω και στη ανάρτηση. Όσο για το αν θα πάμε, ας πλησιάσουν οι μέρες, να 'μαστε καλά και βλέπουμε, αγαπητέ μου φίλε...