Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Μεγάλος Adamo Στην Αθήνα!

Διάσημος συνθέτης και τραγουδιστής που δε χρειάζεται πολλές συστάσεις! Απλά, για την ιστορία να πούμε ότι, όντας ιταλικής καταγωγής (απ' τη Σικελία), και διατηρώντας το ιταλικό διαβατήριό του, μεγάλωσε στο Βέλγιο επειδή μετακόμισε εκεί η οικογένειά του για να εργαστεί ο πατέρας του ως ανθρακωρύχος. Είναι γεννημένος το 1943, και παρά τα προβλήματα υγείας που έχει περάσει κατά καιρούς, περιοδεύει ακόμα (μάλιστα, απ' το 1993 είναι επίτιμος πρεσβευτής της UNICEF). Σε μία απ' αυτές τις περιοδείες του θα επισκεφτεί και τη χώρα μας για μια εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής, στις 7 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο τον βλέπουμε σε μια απ' τις πιο μεγάλες επιτυχίες του, το πολύ γνωστό τραγούδι με τίτλο "La Nuit"...




8 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑDAMO ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ .ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

Diatton είπε...

Για αλλη μια φορά στέλνω τους χαιρετισμούς μου στον εκλεκτό μου φίλο και τον ευχαριστώ για τις πάντα εύστοχες τοποθετήσεις του...

I-DIADROMI είπε...

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΟΞΕΣ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΩ

Alice Iocco είπε...

Πολύ καλός ερμηνευτής με καθαρή κι ωραία φωνή...
Άφησε όντας εποχή με τα καταπληκτικά τραγούδια του ,κι είναι ακόμη γνωστός όχι μόνο στους παλιούς...αλλά και στη νέα γενιά.
Τa La Nui ,J'aime,Inch Allac,Ella φυσικά κι η πολυγλωσσικότητα στις ερμηνείες του, τον κάνανε παγκόσμια γνωστό ..
Τυχεροί όσοι πάνε !

Alice Iocco είπε...

όντως*

Diatton είπε...

Διαδρομή & Αλίκη...

Πρόκειται περί μουσικού μεγάλης αξίας. Έχει ξεκινήσει απ' τη δεκαετία του 60 κι ακόμα συνεχίζει, πέρα απ' τα όποια προβλήματα υγείας που έχει περάσει κατά καιρούς. Τραγουδάει σε πολλές γλώσσες κι είναι αγαπητός σε πολλές χώρες και ιδιαίτερα, όσο κι αν είναι παράξενο αυτό, στην Ιαπωνία!

tessable είπε...

ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ."Ξέρω ότι ένα τραγούδι δεν πρόκειται να αλλάξει τον κόσμο, τραγουδάω όμως για όλους και για τον καθένα χωριστά"
ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Diatton είπε...

Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψή σου, πολύ ωραίο αυτό που πρόσθεσες...