Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη Απόψε Στο Λυκαβηττό

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1957 στον Πειραιά. Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979 όταν γνωρίστηκε κι έγινε μέλος στην Οπισθοδρομική Κομπανία, μια μπάντα φοιτητών που έπαιζαν ρεμπέτικα και λαικά. Αργότερα όμως άλλαξε προσανατολισμούς στην καλλιτεχνική της πορεία κι ακολούθησε σόλο καριέρα. Έχει συνεργαστεί ως τώρα με πολλούς και σημαντικούς συνθέτες όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Νίκος Ξυδάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κ.α. Έχει, επίσης, εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε διεθνή φεστιβάλ του εξωτερικού κι έχει περιοδεύσει σε πολλές χώρες όπως η Ισπανία, το Μεξικό, η Αγγλία, η Γερμανία. Η δισκογραφία της είναι εκτενής και σημαντική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί απόψε το βράδυ, στις 9.30 μμ, στο Λυκαβηττό. Η συναυλία της αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 17/9 αλλά αναβλήθηκε λόγω βροχόπτωσης. Όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για κείνη τη μέρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα καθώς ισχύουν και για σήμερα.

Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, που με τη φωνή της μας έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα μονοπάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής, και τα τραγούδια της μας έχουν χαρίσει αξεπέραστες επιτυχίες, θα παρουσιάσει, μαζί με τις μεγάλες της επιτυχίες, και τα τραγούδια του τελευταίου άλμπουμ της με τίτλο «Και Τα Μάτια Κι Η Καρδιά».

Πρόκειται για το άλμπουμ που «γεννήθηκε» απ' τη συνεργασία της με το διάσημο, βραβευμένο Ισπανό παραγωγό και συνθέτη Χαβιέ Λιμόν κι είναι κάτι που της δίνει, αναμφίβολα, διεθνή αέρα. Το άλμπουμ κυκλοφορεί, εκτός απ' την Ελλάδα, και στην υπόλοιπη Ευρώπη με τον τίτλο «Mirame».

Μαζί της θα εμφανιστεί η Μελίνα Ασλανίδου, που θα ερμηνεύσει τραγούδια απ' το τελευταίο της CD με τίτλο «Στο Δρόμο».

Στο video που ακολουθεί βλέπουμε τη δημοφιλή τραγουδίστρια να ερμηνεύει καταπληκτικά το τραγούδι "Θέλω Κοντά Σου Να Μείνω", σε στίχους Γιώργου Γιαννακόπουλου και μουσική Γιώργου Μουζάκη.

2 σχόλια:

arrwstia7 είπε...

Φοβερη ερμηνεια απο μια καλλιτεχνης η οποια ειναι ΟΑΣΗ μεσα σε αυτο το εμπορικο ξεγυμνωμα που υπαρχει στις μερες μας.

Diatton είπε...

Ακριβώς φίλε Δημήτρη, γι' αυτό κι εγώ προσπαθώ να αναδεικνύω τέτοιες περιπτώσεις...

Καλό σου απόγευμα...