Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Συναυλία Της Χάρις Αλεξίου Στο Ηρώδειο

Η Χάρις Αλεξίου τραγουδάει «Στους Χτύπους Της Καρδιάς» για την Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί», σε μια ειδική συναυλία την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 21:00.

Εκεί που χτυπά η καρδιά της, εκεί που συναντιέται με το πάθος της για το τραγούδι, εκεί η Χάρις Αλεξίου ταξιδεύει το κοινό της σε κατάμεστους συναυλιακούς χώρους ανά την Ελλάδα. Sold out και η ειδική βραδιά αφιερωμένη στην Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στις 21:00. Μια μοναδική βραδιά, μια μοναδική συναυλία για την οποία έχει διαμορφωθεί ειδικά το πρόγραμμα με επιλογές απ' το ρεπερτόριο - θησαυρό της Χάρις Αλεξίου που όλοι τραγουδάμε, ανέκδοτα τραγούδια απ' τη νέα της δουλειά σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της, αλλά κι εκπλήξεις πέρα απ' το προσωπικό της ρεπερτόριο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί Για Το Παιδί».

Η Ένωση «Μαζί Για Το Παιδί» αποτελείται από 10 φιλανθρωπικά σωματεία, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ξεκίνησαν το 1996 την κοινή συνεργασία τους, με σκοπό να ενώσουν ισότιμα και αρμονικά τις προσπάθειες τους για τα παιδιά σε ανάγκη. Μαζί οι 10 φορείς προσφέρουν ετησίως συντονισμένες υπηρεσίες κι ένα καλύτερο μέλλον σε πάνω από 5.000 παιδιά με νοητική υστέρηση, κινητικές δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα και βαριές αρρώστιες...


Απολαμβάνουμε τη μελωδική φωνή της Χαρούλας στο καταπληκτικό και πασίγνωστο πια τραγούδι "Το Tango Της Νεφέλης" (μουσική: Loreena McKennitt και στίχοι: Χάρις Αλεξίου).

4 σχόλια:

Alice Iocco είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σ'όλους τους διοργανωτές και στη Χαρούλα ιδιαιτέρως που μας χάρισε και εξακολουθεί να μας χαρίζει καταπληκτικά τραγούδια !
Τυχεροί όσοι την απολαύσουν μεθαύριο :)

Diatton είπε...

Ακριβώς, Αλίκη! Είναι εγνωσμένης αξίας η καλλιτέχνιδα, είναι κι απ' την άλλη ο σκοπός της συναυλίας, καταλαβαίνεις λοιπόν...

tessable είπε...

"ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ"

Diatton είπε...

Έτσι είναι. Είναι πολλά τα χρόνια προσφοράς της Χαρούλας!